Foto bij Jealous friends!

Riley en Jaws (A)(foto)

Net op het moment dat Riley wil zeggen wat hij me wilde vertellen vliegt de deur van zijn kamer open. 'Jennifer schatje!!' roept David blij vanuit de deuropening. De vlinders vliegen door mijn buik. Ik duw Riley 's armen van me af en ga recht zitten. David loopt naar me toen en springt boven op me. 'Ik heb je gemist!' roept hij blij. Hij geeft me een kus op mijn wang en gaat dan van me af. Ik zie Riley kijken met een beteuterd gezicht kijkt net als ik wil vragen wat er aan de hand is stapt Jaws de kamer binnen. 'Jaws!' roep ik blij. Hij loopt naar me toe en geeft me een knuffel. 'Jennifer je ziet er echt lekker uit' glimlacht Jaws. Ik zie gewoon dat er iets mis is met Riley want hij kijkt nogal ja hoe zal ik het zeggen jaloers? Om het zo maar te omschrijven. 'Eehj Riley waar slapen we?' vraagt David. 'Uhhm... ik denk op mijn bank' zegt Riley bedenkend. 'Riley we passen daar toch niet op met z'n tweeën?' vraagt Jaws. Ik sta op en zeg 'Moet jij maar een opletten Jaws!' Ik duw hem op de bank en spring boven op hem. 'Zie je nou wel het past!' lach ik. 'Als het met twee past kan een derde geen kwaad!' roept David en springt boven op ons. Mijn lichaam zit nu vast tussen Jaws en David. Het ziet er nu best wel gestoord uit denk ik. Eigenlijk denk ik nu aan iets heel vies maar ik kan het beter maar niet denken. 'Riley spring er boven op!' roep ik naar hem. Hij neemt een aanloop en springt er boven op. Alle vier beginnen we te lachen. Opeens stapt Tony de kamer binnen en vraagt 'Waar zijn jullie nou weer me bezig?'

'Black ben je nog van plan om op dat board te stappen of niet!?' roept David vanaf de andere kant van het skatepark. 'Ik heb beloofd niet te skaten!' roep ik hard terug. 'Aan wie!?' 'Mijn vader en Tony!' 'Doe niet moeilijk en stap op dat skateboard!' roept Jaws.
Ik blijf twijfelen aan de ene kant wil ik heel graag skaten maar aan de andere kant heb ik het beloofd. Mijn leef haat ik nu echt. Mijn beste vrienden zijn skaters en ik mag zelf niet eens skaten. 'Black kom op!' roept Jaws. Weet je eigenlijk hebben ze gelijk. Ik ben en blijf eigenlijk een skater en die doen wat ze willen. 'Oké jullie willen dat ik op mijn board stap?!' Ze knikken. Ik stap met een voet op mijn board en zet me af. Als ik de ramp af skate zie ik Riley al weer bezorgd kijken. Ik rem mezelf af en loop naar Riley toe. 'Je hebt gelijk ik kan dit beter niet doen' zeg ik en geef hem een kus op zijn mond. Hij word rood en ik zie Jaws nogal raar kijken. Oké dit is echt raar Jaws kijkt raar, David vind me sowieso al leuk en Riley wordt rood als ik hem een kus geef. Dit is heel vreemd!

Reageer (1)

  • jma301295

    moet ze nu gaan kiezen??

    kan niet wachten!!
    (Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen