Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • SilverAngel

    Kawaii!!

    Snel verder, please. *puppy eyes*

    1 decennium geleden
  • Istina

    How cute, ben benieuwd wat er dan fout moet gaan met hun perfecte
    leventje.. Snel verder! -geen fut voor lange reactie.-

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    They're so cute! Dat blijf ik zeggen, maar het is zo waar. Er was iets dat ik je wilde zeggen tijdens het lezen van diituh. Maar ik weet het niet meer... -stilte-
    OHJAAA. Het was een beetje in een melige bui, maar ik had het met een paar jongens in mijn klas tijdens Nederlands (ja, door de recensie en zo :'D) erover, dat mensen in boeken noooit naar de wc gaan. En zij zeiden: "Nee, dat is ook niet relevant." En ik zei: "Care, mensen gaan naar de WC. Dat is normaal. Is iedereen in boeken superman of zo?" En toen las ik dit stukje. EN BILL GING NAAR DE WC. Prove me if I'm wrong, maar. Dat is cool. Dat bewijst dat hij geen rare kerel is. (dit is een heeeel vreemde reactie. I'm aware of that. I was allready when I started thinking about mentioning the toilet.)
    Ik ga morgen naar AMSTERDAM. Dat moest ik even melden. Want dat is voor mij erg bijzonder. Ik kom bijna nooit in Amsterdam. Maar dat maakt niet uit, ik wilde het even zeggen. Vanuit het niets =D
    En nu ben ik tiep-inspiratieloos. Behalve met wat Raveness zei. Want, ja. Yeah, als je zin hebt om te schrijven, doe dat. Besides, ik heb altijd zin om te schrijven :'D Ik neem ook een kladblok mee de trein in morgen, kan ik moooi schrijven tijdens het treinen. Want er staat nog iets te gebeuren in ST dat chocoladesaus en krantenpapier inhoudt.
    Maar, dat ga ik wel schrijven. Vandaag of anders morgen en zaterdag posten. Of zo
    Anyway, viel Spaß. Met wat je ook van plan bent te doen (nepziek zijn bijvoorbeeld :'D)
    Lieb'dich<3
    en ja, deze viel langer uit dan hij bedoeld was toen ik begon met tiepen. Dat zal wel door het WC verhaal komen...

    1 decennium geleden
  • Raveness

    nou snel verder gaan dan ;)

    (K)(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen