Voor al degenen die me zo paniekerig vroegen wie het meisje op de foto is, volgens mijn opzoekingen zou het Harry's ex-vriendin Felicity zijn. Geen idee of het waar is, though. ^^

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • YaraMusique

    Leuk geschreven! :D maar ik loop nog even achter.. dus ik ga het nou allemaal inhalen. En ik plaats waarschijnlijk ook niet bij elk hoofdstuk een reactie :X vergeef me, maar bij elk nieuw deel zal ik het sowieso wel doen (A)
    X
    x

    1 decennium geleden
  • Hrrstls

    Rood haar, zoals op de foto, is echt prachtig. Ik had eerst ook super lange haren, maar heb ze kort laten knippen. Maar ik laat ze wel weer langer groeien, ik vind -hoe dat het er nu uitziet- al niet meer leuk. xd [: Dit deel is prachtig geschreven!

    1 decennium geleden
  • BeingBatman

    Mijn haar moet ook rood worden C:

    1 decennium geleden
  • Taehyung

    Oooooooh my goood! Nooo way, daar komt ze Harry natuurlijk tegen, gaat ze zekerweten niet leuk vinden, hihi. Ik vind em nu al geweldig, je verhaaal en ik ga nu, als je het niet erg vind, snel verder lezen!

    1 decennium geleden
  • Westwood

    Haha, dat meisje is echt wel knap. Het zag er een leuk koppel uit xd. Maar goed, naar het verhaal: daaaayyuuuuuum. Ik gebruik dat woord vast te veel, maar jouw schrijfstijl vind ik echt zo mooi. Hoe je alles verwoord en zo, 't heeft iets speciaals ^^ . Anyways. Ik vind dit verhaal nu al ontzettend leuk.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen