Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • ernie1

    kan hij van geluk spreken haha

    1 decennium geleden
  • LouiseLoveTH

    super goed :o
    snel verder <3

    1 decennium geleden
  • SilverAngel

    Mijn mond zakte open. Dat je seks voor de eerste keer hebt beschreven is er niet aan af te zien/lezen.

    Snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • Istina

    Ik had ongeveer dezelfde actie als Raveness xd
    Ik vind dat je het goed gedaan hebt voor de eerste keer..
    Hoezo gedwongen? Je vroeg aan mij of er een seksscene in moest komen! Snel verder!

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    ANOUK! YOU NAUGHTY -points and laughs- I'm gonna tell ya mommy.
    No, just kidding. Weißt du? Ik kon het gewoon niet laten. En. Ja. De eerste keer dat je seks schrijft, hè? En gedwongen. De eerste keer dat ik dat deed was het niet gedwongen. Dus, schaam je niet. Lalala <3
    Ik voel me heel stom. En ik weet dat je nooit meer seks gaat schrijven, maar ik vond dit wél goed. Like, gewoon. Er is alleen een tip die ik je wil geven. Maar. Dat moet je niet opvatten alsof dit slecht is, want dat is het écht niet. En absoluut niet, maar zoals je zei, het is de eerste keer dat je zoiets schrijft. En de eerste keer dat ik het deed, was het nog veel en veel verschrikkelijker x)
    Ik heb het trouwens ook al heeel lang niet meer gedaan. Dus, eigenlijk snap ik niet dat ik je deze tip geef, want dat slaat helemaal nergens op. En ik weet ook niet of je het oké vind dat ik je een tip geef, en als dat niet zo is, negeer je me maar. Lalalal :Y)
    Wat ik wilde zeggen was: misschien kan je volgende keer dat je seks beschrijft, iets meer gevoel beschrijven. Want dit was vooral beeldend -heb ik ook geen probleem mee, btw-, aber, het is toch wel iets intiems. Of zo. En, omdat de jongens zoveel van elkaar houden, is misschien iets meer gevoel en liefde of zo. Iets meer dan er al in zit, ik weet niet.
    Maar, ik vond het echt goed. Ook dat je het durfde, en dit verhaal heeft gewoon zoveel. Het is waarschijnlijk een van de beste TC's die ik ooit las. (ook al lees ik er niet zoveel, maar ik weet echt wel hoe ik een goed verhaal moet herkennen...)
    En, die laatste zin maakt me zo nieuwsgierig, weet je. Ik wil ergens weten wat er gaat gebeuren, maar, omdat die hele zin zo onheilspellend is, weet ik het niet zeker. Want, ze zijn nu juist zo lief together. (baby)
    Oké. Don't make me cry. Pleaaaase. Oké, een klein beetje mag. Maar bewaar dat maar voor nog even. Het is nu zo leeeeuk <3
    Ilovethisveryfuckingmuch^^
    AndIloveyouevenmore<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen