Foto bij Going to my homies!

'David, nu we het toch over je leven hebben. Is er een meisje die je wel leuk vind?' vraagt de interviewster. ' Er is wel een meisje maar er is iets gebeurd een jaar geleden dat ze me nu niet meer vertrouwt. En me niet meer mag en me vast haat' zegt hij. De pijn is gewoon te horen in zijn stem en is af te lezen van zijn gezicht. O god wat heb ik gedaan. Ik sla mijn hand voor mijn hoofd en pak mijn laptop die nog op bed lag. Terwijl ik mijn laptop opstart pak ik mijn kleding. Ik doe mijn werkkleding van de Wall-Mark uit en trek het andere aan. Mijn laptop is intussen al opgestart en ik ga ermee op bed zitten. Automatisch ga ik naar mijn mail en kijk of ik een e-mail van iemand heb.
En ja hoor ik heb een e-mail. Ik open het en kijk eerst wat de afzender is maar vage e-mail afzender. Dan lees ik het maar en kom er vanzelf achter.

Jennifer,
Het spijt me echt van alles wat er met je gebeurd is. Ik begrijp het als je me haat en me nooit meer wil zien. Maar ik wil je nog wel zien. Ik wil vertellen hoe erg ik je mis. Hoeveel ik van je hou. Je mooie lach weer eens zien. Schatje ik zal je nooit vergeten. Alsjeblieft geef me nog een kans!? Als je me nog eens wil zien kom dan dit weekend naar Carlsbad skate park. Riley is er ook. En ik denk dat hij je iets wil vertellen. Maar dit heb je niet van mij. En heel misschien is Jaws er ook. Ryan kon niet komen maar ik denk dat je dat niet erg vind.
Hopelijk kom je aan staande zaterdag en/of zondag naar ons toe.
Hou echt veel van je schatje.
Xoxoxo, Spicoli.


Ik kijk met open mond naar mijn beeldscherm. Oh mijn god! Riley wil me iets vertellen en David is terug? En dan ook nog Jaws? Ik weet niet of me pa hier blij mee zal zijn. Als ik zeg dat ik gewoon naar Riley ga en dan daar in het weekend verblijf. Dan zal hij me er wel heen brengen. Ik moet dan gewoon mijn mond over de andere twee houden. En zeggen dat ik niet ga skaten maar wel naar hem ga kijken. Papa zal niet blij zijn als hij me weer ziet skaten of hoort dat ik weer geskate heb. Zal ik dan maar vast mijn tas inpakken? Of laten? Ik heb toch nog 4 dagen of 3. Het is nu dinsdag 28 oktober 2008 wacht eens even! 1 november is de dag dat ik toen dronken raakte. Zal dat iets beteken of is dit gewoon puur toeval. Ik bel Riley wel even om te zeggen dat ik vrijdag al kom en tot maandag blijf. Ik loop naar beneden om te vragen of ik naar Riley mag dit weekend. Als ik de trap af ben loop ik naar de keuken waar pap nog zit. 'Pap? Mag ik dit weekend naar Riley is Carlsbad? Hij vroeg of ik kwam om te kijken en elkaar weer gewoon te zien' zeg ik hoopvol. Pap kijkt op van zijn laptop. 'Natuurlijk mag dat. Tony had me al gebeld en ik heb ja gezegd' Blij omhels ik pap 'Dankje! Dankje! Dankje!' roep ik blij.

Reageer (1)

  • jma301295

    ben echt nieuwsgierig!(lol)

    komt er misschien nog een stukje

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen