Sorry sorry sorry sorry! Sorry dat ik niets heb geschreven de afgelopen dagen. Ik bedoel, ik wil niet zielig doen enzo en ik praat nooit graag over mijn problemen, maar er zijn nogal veel veranderingen en problemen in mijn leven op dit moment. En door die dingen zijn mijn gedachten vaak in een ander universum dan ik wil dat ze zijn. De best wel enige vriend die ik heb heeft besloten om mij te negeren zonder reden. Het gaat niet lekker thuis. Niet lekker op school. Ik voel me gewoon kut. En ik denk dat ik daarom niet echt aan schrijven heb gedacht. Sorry nogmaals.

#fact: Toen mijn moeder zwanger van mij was dachten ze dat ze zwanger was van een tweeling. Het bleek dat de vrouw die de echo maakte, en nog in opleiding was, niet goed had gekeken. Ze dachten dat er twee hoofdjes waren maar 1 bleek achteraf mijn kont te zijn. Toen ik uiteindelijk geboren werd was ik even groot als een baby van ruim 2 maanden. Nog steeds ben ik groter dan de rest. Ongeveer 1.85m.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Smoke

    HEt is niet slecht, I luv it<3

    1 decennium geleden
  • DancingBunny

    jezus, jij bent lang!!(enhousiast)
    jij bent langer dan ik, ik ben 1,78!!
    en hoe oud ben jij?
    ik ben 15......

    1 decennium geleden
  • DrBieber

    Niet slecht. I like. <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen