Foto bij David is back?!

'Sabrien, raad eens wie me sms'te vandaag' zeg ik terwijl we samen de karretjes van het midden
van de parkeerplek terug naar de winkel rijden. 'Vertel het me eens meid?' vraagt ze.
'Je weet toch wel die David waar ik over vertelde?' 'Nee! Niet hij!'
Ik knik en laat haar het sms'je lezen. Als ze het gelezen heeft geeft ze het met grote ogen terug. We hebben de karretjes terug gezet en gaan dan naar achter om een kar te halen voor de vakken.
'Jenn! Kom we moeten de blikjes doen enzo' roept Sabrina van achter en duwt de kar door de klapdeur tegen mijn mijn kont. 'Auw Sabrina! Dat was tegen me kont aan!' roep ik.
'Sorry hoor dat ding van jou staat altijd in de weg!' lacht ze. We lachen allebei en duwen de kar naar het gang pad voor de blikjes.
Sabrina en ik zijn al een tijdje bezig als ik opeens bekenden stemmen hoor. Ik kijk op en zie dan een jongen met bekend krullend haar.
Rustig ga ik door totdat ik zie dat het David is. Snel zet ik het laatste blikje weg en ren als een speer naar het magazijn.
'Mevrouw Black wat doen wij nou weer?' vraagt mijn baas die er staat. 'Nou die David... die... die... is hier!' zeg ik.
Mijn baas loopt de klapdeur door en gaat kijken. Als hij terug komt zegt hij 'Ze zijn weg' Opgelucht haal ik adem en ga weer verder met vakken vullen.

'Héé, ik ben thuis!' roep ik als ik de achter me dicht doe. Ik schop mijn rode lage convers schoenen uit en loop met mijn Gucci handtas aan mijn arm de keuken in. Er is niemand. Dan besluit ik maar om naar de woonkamer te gaan. Als ik daar binnen stap zit alleen pap daar geconcentreerd een wedstrijd te kijken. 'Héé pap!' roep ik. Geen antwoord. 'Is het spannend?' vraag ik en plof naast hem neer.
Hij kijkt op en zegt 'Ja het is spannend. En trouwens er staat een Starbucks voor je in de koelkast'
'Wat voor een?' 'Een smoothie' zegt hij en kijkt dan weer op de wedstrijd. Ik schud met mijn hoofd en gooi mijn Gucci handtas op tafel. En loop naar de keuken. Ik open de koelkast en haal mijn smoothie eruit. Eigenlijk heb ik wel honger. 'Pap! Is het goed als ik chinees bestel?'
'Ja is goed!' hoor ik hem roepen vanuit de woonkamer. Ik mijn Iphone die nog in de keuken lag en bel daarmee.

Samen met pap zit ik aan de keuken tafel. Alana en Diana zijn een weekje op vakantie gegaan dus die zien we pas weer over één week. Ik neem de laatste paar happen van mijn rijst en sta op.
'Wil je misschien nog een beetje bami lieverd?' vraagt pap en houd een bak die nog half vol zit.
Ik knik, neem het aan en pak nog een paar eetstokjes. Boven in mijn kamer aangekomen plof in neer op mijn bed en zet mijn tv aan. En eet verder mijn bami op. Ik zap langs een paar zenders en blijf bij een skate zender hangen. Mijn ogen worden groter als ik zie dat David daar is en over mij praat.

Reageer (1)

  • Groningen

    heeft ze een iphone en een bb?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen