Foto bij OO7

Tiffany


De volgende ochtend ben ik de eerste twee uur vrij. Ik heb een spijkerbroek aan met een donkerblauw hemd. Mijn bruine haren zitten in een hoge staart en ik verveel me. Ik zit in de leerlingenkamer en kijk naar het haardvuur. Blaise komt de leerlingenkamer binnen en gaat naast me zitten. Pansy laat zich aan mijn andere kant ploffen en geeft me een knuffel.
"Hee Tiff," kirt Pansy.
"Hai," mompel ik. Ik sta op en strijk mijn kleren glad.
"Wat ga je doen?" vraagt Blaise meteen.
"Ontbijten, ga je mee?" vraag ik. Blaise knikt meteen en staat op. Samen lopen we naar de Great Hall en gaan aan de Slytherin tafel zitten. Ik pak toast met eieren en spek maar neem er geen hap van. Blaise schenkt voor mij en zichzelf pompoensap in. Ik mompel een bedankje en neem een hap van mijn eieren. Toch best wekl honger. Ik kijk lachend naar de eerstejaars die nog optijd proberen te komen. Een eerstejaars die naast mij zit kijk met grote bewonderende ogen naar me. Ik negeer hem en neem nog een hap.
"Wat zullen we gaan doen?" vraagt Blaise. Ik haal mijn schouders op.
"We zouden naar buiten kunnen gaan," zeg ik. Blaise knikt. Hij pakt de ochtendprofeet van de tafel en slaat hem open. Ik haal de staart uit mijn haar, gewoon omdat ik het koud heb.

Als Blaise en ik ons eten ophebben gaan we naar buiten. Daar zit Fleur met een paar meisjes. De meisjes zijn echt een stel verwende nesten. Maar bij ons in Slytherin hebben we een ranglijst. Op nummer 1: De zevendejaars. 2: Draco en ál zijn vrienden. 3: De rijke mensen. 4: De mensen die zich goed kleden. 5: nerds 6: de wannabe's 7: bloedverraders.8: eerstejaars En ik sta dus als tweede op de ranglijst, daardoor kijken de meiden niet gemeen naar me. Zij horen namelijk allemaal bij 4, Fleur hoort bij 3. Best dom he? Ik ga met Blaise onder een boom zitten en hang meteen tegen hem aan. Hij slaat meteen een arm om me heen. Dit hebben we vaker, dan zitten we gewoon en zeggen we niks. Best fijn eigenlijk. Ik kijk een beetje wazig voor me uit als Fleurs slanke benen in mijn zicht komen.
"He trut, wat doe jij hier?" vraagt ze arrogant.
"Ik kwam hier eigenlijk om van de stilte te genieten maar toen kwam jij met je misvormde stem," zeg ik emotieloos. Dat lijkt Fleur boos te maken.
"Nou, iedereen weet dat die borsten van jou nep zijn," zegt Fleur, ze kijkt er nogal tevreden bij.
"Schat, iedereen weet dat die billen, buik, gezicht en borsten van jou nep zijn," zeg ik nog steeds emotieloos. Fleur stampt met haar voet en draait zich om. Ze wilt weglopen maar draait zich dan toch weer om. Met haar naaldhak stampt ze op mijn been. Trut!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen