Foto bij 134. Het is mij een raadsel.

Ik ben zo'n slechterd. Maar ook weer niet. Want ik heb me zo ontzettend uit de naad gewerkt voor school deze week! En volgende week moet ik alweer allemaal PO's and stuff inleveren... De week daarna is toetsweek, maar ik heb het weekend ervoor hockeykamp x.x Understand dat ik het druk heb? (:
Dit weekend maar ontzettend veel doen aan mijn school dan.

Foto: Schattig koppie :3

Met een kwade blik in zijn ogen draaide Taylor zijn hoofd weg. Lily had de staarwedstrijd dan toch gewonnen, maar dat kon je hem ook niet zo kwalijk nemen. Taylor keek jou aan met een vragende blik in zijn ogen. Wat moesten jullie hiermee? Het antwoord was jou ook niet helemaal duidelijk. “Wat doe je hier?” Vroeg Taylor plompverloren aan Lily, ook hij wist niks beters te verzinnen. “Ik?” Vroeg Lily bits. “En wat gaat jóu dat aan, vuile verrader!” Dat laatste woord schreeuwde ze. Je werd er een beetje verward van. Dit hadden ze toch al helemaal uitgepraat? “En jij niet zeker?” Taylor sperde zijn neusgaten open en een klein momentje moest je aan een woeste stier denken. Zo zag hij er ook wel een beetje uit. Of nee, beter nog, een woeste wolf. Dat sloot toch wat beter aan op zijn imago. “Calm down.” Kwam Rowan tussenbeide. Je trok verbaasd je wenkbrauwen op. Zo gedroeg Rowan zich normaal nou nooit. En hij had hier toch niks mee te maken, dus waar bemoeide hij zich mee? Lily keek Rowan aan met flitsende ogen. “Waar bemoei jij je in godsnaam mee, ventje? Dit is iets tussen Táylor en mij, hou je mond.” Ventje? Nu moest je toch wel een beetje giechelen. Je kon veel over Rowan zeggen, maar hij was zeker geen ventje, al helemaal niet vergeleken met Lily. “Jongens,” je kneep pijnlijk je ogen dicht om de stortvloed aan kwade woorden van Lily tegen te houden, “ik dacht dat jullie dit al uitgevochten hadden, please.” Taylors gezicht verstrakte en hij keek je aan met een starre blik. “Dat klopt. Lily, als je nog iets tegen me wil zeggen, doe dat dan alsjeblieft niet in bijzijn van hen.” Hij gebaarde naar je moeder, Rowan en ten slotte naar jou. “Best.” Lily’s gezicht was geen moment van uitdrukking veranderd. “Ik wilde eigenlijk toch al niet met je praten.” Met een laatste grauw sloeg ze de deur dicht, in jullie gezicht. “Ik wil niet veel zeggen, maar hier is echt iets niet in de haak hoor.” Zei je tegen Taylor, iets verontschuldigend omdat hij op dit moment nogal gevoelig kon zijn. “Ik heb het allang door.” Zei Taylor emotieloos. “Ik weet zeker dat ze ook iets te maken heeft met Félicia en Justin. Het zal me helemaal niets verbazen als dit één groot complot is.” Je lip begon te trillen, maar je hield je tranen in bedwang. “We móeten dit uitzoeken, waar het ook heen leidt…”

Jullie mogen nu allemaal jullie theorieën loslaten op dit laatste zinnetje. Vertel het mij, misschien kies ik een leuke uit om mee verder te gaan! Omdat ik al zo ontzettend lang geen hoofdstuk geplaatst heb, is mijn inspiratie weg en zit ik niet zo meer in het verhaal... Eerlijk gezegd heb ik zelf nog niet eens een einde verzonnen, haha, misschien krijg ik een helder momentje als jullie wat leuke ideeën vertellen (:
Btw, momenteel ben ik nog steeds erg bezig met deze fanfiction! Heeft inmiddels een proloog en vijf lange hoofdstukken.

Reageer (14)

  • BLOODYEYE

    Snel verder !!!
    Abo!
    Het plaatje is zo schattig!(H)(H)

    1 decennium geleden
  • Gisborne

    Snelverder! <33333 (ook al weet ik dat je hier al meer dan een jaar niet meer aan geschreven hebt... =P)
    Ik heb het in afgelopen 3 dagen gelezen en jij schrijft zoo ontzettend goed! =D <3
    Love it, abo =3

    1 decennium geleden
  • Mixerioner

    ik ken je niet maar ik vind je verhaal geniaal! ik heb het in 1 dag gelezen en ik vind het echt geniaal maak alsjebliefd meer!
    (typing)

    1 decennium geleden
  • KIMJIWON

    Ga verder, pleasseee

    1 decennium geleden
  • ICEaddiction

    ga alsjeblieft verder:9~
    pliess(baby)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen