Foto bij Just a day

Ik stop de oortjes van mijn Blackberry in mijn oren, luister naar Swedish house mafia met Save the world en loop de trap af. Als ik beneden kom staat mijn hond al blij te kwispelen en dat betekent dat ze graag uit gelaten wil worden. Mijn blauwe Nike dunk schoenen met twitter printje erop die in de gang kast staan trek ik aan en pak de riem van de kapstok af. Snel kijk ik ook nog even door het raam van de deur of het lekker weer is. Het ziet er welk normaal uit maar niet echt warm dus pak ik maar mijn blauwe baseball jack en trek het aan. 'Kom Maya' zeg ik en doe de riem bij haar om. 'Ik ga Maya uitlaten! Ben over een half uurtje of uurtje terug!' 'Okee!' hoor ik pap roepen en ik ga de deur uit. Onderweg kom ik Miley tegen die net haar huis uitkomt met haar hondje Lily. 'Miley!' roep ik naar haar en ze komt op me afgerend. 'Jennifer!' roept ze blij en knuffelt me. Haar hondje begroet Maya vrolijk en samen lopen we naar de Starbucks shop. Waar we altijd heen gaan en een smoothie halen. De hele weg praten we over jongens, het afgelopen EK voetbal en meisjes dingen.
We lopen de Starbucks shop binnen en gaan naar de toon bank. 'Uhhm jonge dames er mogen hier geen honden naar binnen' zegt de jongen achter de toon bank. 'Ja dus? Ze zijn zindelijk' zeg ik droog. Hij haalt zijn schouders op en we bestellen een Starbucks smoothie. Als we hebben betaald gaan we terug naar huis.

Thuis aangekomen schop ik mijn schoenen uit en maak Maya los die als een speer de keuken in
rent. Ik hang mijn baseball jack op de kapstok en loop dan ook naar de keuken met nog mijn smoothie in mijn hand. Papa zit een voetbal blad te lezen. Ik schuif een Starbucks koffie voor zijn neus neer en laat me naast hem neer ploffen op de keuken stoel. 'Dankje lieverd' zegt hij en neemt een slok. 'Dat is dan 5 dollar' zeg ik plagend. Hij proest een beetje van zijn koffie uit. 'Pardon?! Het kost maar 2 dollar 50!' 'Weet ik maar ik moest het halen' Hij schud zijn hoofd en gaat verder met lezen. Mijn Blackberry begint te trillen en ik kijk wat het is. Een sms'je. Ik open het en lees het dan.

Het spijt me voor wat er vorig jaar is gebeurt.
En het is al 8 maanden geleden dat ik je gezien heb
Toen stond je op het punt om je beslissing te nemen.
Ik ben nu in LA en ik denk bij jou in de buurt.
Xoxo Spicoli


Verschrikt kijk ik op. Nee dat meen je niet David wil me weer zien? Wat?! Na wat hij me aangedaan heeft? Ik weet het niet hoor of ik hem wil zien. Maar ik moet straks werken dus de
kans is best wel groot dat ik hem zie.
Ik sta op en loop de keuken uit. Op naar boven naar mijn kamer om me om te kleden voor werk.
Gezellig vakken vullen en misschien nog wel de karretjes doen samen met Sabrina.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen