Vinden jullie het verhaal niet saai worden???

Ik had dit stukje trouwens gister al geschreven vergeten te activeren i'm sorry..

Noah

Midden in de nacht werd ik wakker van de telefoon. `Met Noah` zij ik slaperig. `Hee, (..)echt super gefeliciteerd is het gezond?` gilde ik. Ibrahim die nu ook wakker was keek me verbaasd aan. `David` fluisterde ik.
En ik praatte weer verder. `Echt, wat is het geslacht(..)O wat leuk. Feliciteer Sophia van mij en van Ibi wij komen morgen gelijk langs.` en zo hing ik op. `Sophia heeft een Zoon Jason hij is helemaal gezond en super mooi volgens David.` Ibrahim knikte blij. `Ik ben nu volgens mij echt jaloers` antwoordde hij. `Haha hoezo?` `Ik kan ook echt niet wachten tot onze kindjes geboren worden.` ik glimlachte `Lieverd` mompelde ik en drukte een kus op zijn lippen. Hij trok me tegen zich aan en streelde met zijn vingertoppen mijn buik.

Sophia

Met tranen in mijn ogen lag ik op bed met mijn kleine mannetje in mijn armen. David had zijn arm om mij heen geslagen en streelde het gezichtje van ons lieve zoontje. `Wat ben ik gelukkig nu` David knikte `Ik ook` en hij drukte een kus op het hoofdje van Jason. `Ik hoop dat Noah ook snel haar kindjes krijgt dan kunnen we samen lekker moederen` zij ik blij tegen David. Hij grinnikte even. `Ja hopelijk worden ze dan vriendjes of zo dat zou echt leuk zijn.` Ik knikte en gaf hem Jason. Hij legde het kleine ventje in zijn armen en keek er verliefd naar. Ik legde mijn hoofd tegen zijn schouder en genoot van ons nieuwe geluk.



Reactie(flower)?

Reageer (6)

  • IbixAfellay

    word niet saaaii snel verder !!

    1 decennium geleden
  • xFelic

    Omg een super verhaal! heb soms echt even traan tegen moet houden super geschreven!

    1 decennium geleden
  • QueenMary

    Jason is echt wel een lekkerkiend (baby)

    1 decennium geleden
  • XxLxX

    Zo lieff!
    Snel verder!
    'Xx.

    1 decennium geleden
  • Navygirl

    Snel verder<33

    xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen