Oke eerst even iets.
Ik hoorde vandaag ZO iets ergs/raar/wreed/onuitstaanbaar iets op de radio! De letterlijke tekst dat ze zeiden: "De regering is nu aan het bepalen of homo's ook bloed mogen gaan afstaan." Mijn mond viel gewoon letterlijk zo wagenwijd open. Wat is er mis met homo of bi of wat dan ook zijn? HET IS GEEN ENGE ZIEKTE. Mensen zeggen dat ze meer kans hebben op soa's. Oke, misschien is dat zo. Maar er zijn genoeg die dat niet hebben. Er zijn er genoeg die maar al te graag mensen willen helpen door hun bloed af te staan. En als je dan word tegen gehouden om de reden voor welk geslacht jouw voorkeur is? KOM OP ZEG! Het zal geen besmettelijke ziekte zijn als die regering dat denkt. Of wat. Zijn ze bang om bloedcellen van homo's in hun lichaam te krijgen en dat ze dan zelf homo worden? Serieus, dat is net zo waar als dat die oude dementerende man die voorspelde dat de wereld zou vergaan. Al voor de 2e keer. Ik vind het echt erg hoor. Mensen moeten niet op dat soort dingen worden beoordeeld. Het is hetzelfde als je zegt tegen een kind met bruin haar dat zij wel slim is, maar iemand met blond haar dom is. Het is gewoon echte onzin. Ik hoop dat ik zeker niet de enige ben hier die er zo over denkt. Je moet mensen respecteren in wat ze dan ook geloven of denken. Want wat nou als je eigen kind later zo word. Wat wil je dan bereiken? Wil je je kind, net als die klootzak in GTST, gaan hersenspoelen? Of zeggen dat die mensen een ziekte hebben en dat ze uit de buurt moeten blijven? Ik kan me hier echt ZO kwaad om maken. Laat mensen in hun waarde. Zal een hoop problemen oplossen in deze wereld.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • DancingBunny

    i'm agree
    ik ben zelf BI en ze hebben er geen problemen mee
    meerendeel val ik op jongens dan op meisjes, en ik heb eigenlijk op dit moment geen gevoelens voor een meisje, maar voor 3 jongens ofso.
    ik denk dat ik gwn hetro ben ofso.

    1 decennium geleden
  • DrBieber

    I agree.

    1 decennium geleden
  • Smoke

    Belachelijk inderdaad. Ik ben het met je eens.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen