Foto bij Thank God!!!

Riley POV
Pap en ik rijden door de straten opzoek naar Jennifer voor al ongeveer 2 uur lang en het is al 8 uur 's ochtends. Ik hoop zo erg dat we haar vinden! En niet dat ze is aangereden, opgepakt, dood is gegaan aan de drank of buitenwesten ergens licht.
Ik moet eigenlijk niet zoveel denken maar meer op de straat letten wie weet zien we haar wel ergens
liggen.
Hopelijk nog leven en niet dood als dat gebeurt vergeef ik mezelf het nooit meer. Ik heb het haar
vader belooft dat ik op haar zou letten en beschermen. Hij zei 'Riley jongen jij bent het beste bevriend met mijn dochter. Ik wil dat je op haar let, haar beschermt en als het moet je leven voor haar riskeert'. Met die laatste worden weet ik dat hij veel om haar geeft en niet wil dat haar iets overkomt.

Jennifer POV
Langzaam word ik wakker met stevige hoofdpijn. 'Argh mijn hoofd!' zeg ik en grijp naar mijn hoofd. Hoelang heb ik hier gelegen? Het is nu al helemaal licht en het regent nog steeds. Ik kijk in de plas die voor me licht en schrik.
Mijn mascara is helemaal uit gelopen en mijn haar zit in de war. Ik sta op en loop dan de brug af.
Op weg terug naar het hotel dat nog zo'n twee kilometer weg is. Echt slim om zo ver weg te gaan en dan nog dronken te raken. Ik ga dit nooit meer van mijn leven doen. Tip voor de toekomst ga niet meer uit met Jaws en David tot dat je 16 bent.
Als ik langs een steegje komt er iets omhoog. 'Ooow gadver!' mompel ik en ga dan boven de prullenbak hangen. En ja je raad al wat er gebeurt. Eindelijk is alles eruit en loop ik verder naar het hotel.

Riley POV
Ik en pap zijn terug in het hotel en blijven daar maar wachten tot ze terug is. 'Riley wij gaan skaten bel je als Jennifer terug is?' zegt hij. Ik knik en kijk boos naar David en Jaws die langs komen lopen die ook gaan skaten. Ze zijn weg en ik ga boos op het balkon staan. Het regent hard maar het maakt me niks meer uit. Jennifer moet en zal terug komen!
Na een uurtje op het balkon te hebben gestaan hoor ik de hotelkamer deur open gaan. Eerst denk ik dat het pap en de jongens zijn. Maar besluit dan toch te gaan kijken want het kan best Jennifer zijn.
Ik loop naar de kamer van David, mij en Jennifer waar de persoon ook heen zou zijn gegaan.
Als ik binnen loop hoor ik wat gestommel in de badkamer en loop er snel heen.
'Jennifer je leeft nog!' roep ik als ik haar zie staan. Ik omhels haar en laat dan los. 'Je ziet er echt...'
Ze onderbreekt me en zegt 'Slecht ik weet het!' Haar mascara zit helemaal onder haar ogen en over haar wangen. Der haren zitten helemaal in de war. Maar het belangrijkste is dat ze nog leeft.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen