Miss willen jullie dit lezen? =)
En omdat ik reclame heb gemaakt voor mij nieuwe storryyy wat jullie miss wel iritant vinden:P zal ik vandaag nog een hoofdstukje plaatsen hoor!



Eva is een meisje van 12 jaar als ze ontvoerd word naar India. Waar ze moet gaan werken in de prostitutie. Nu 8 jaar later is ze daar nog steeds en heeft ze nog geen enkele mogelijkheid gevonden om te vluchten. En maken sommige obstakels haar leven nog moeilijker. Tot dat er een Jongeman komt die haar wilt helpen. Maar wat als de bazen daar achter komen?

Met grote angstogen kijk ik de brede man aan. Zijn ogen kijken wild `Ga maar lekker liggen meisje` zegt hij met een base stem. Als ik niet gelijk reageer duwt hij mij op het bed en trekt mijn benen uit elkaar. `Je eerste keer zeker?` vraagt hij terwijl hij zijn broek los maakt. Bang kijk ik hem aan `W-wat gaat u doen? i-ik wil naar Mama` huil ik bang `Stil dom wicht` en hij geeft me een klap met zijn riem op mijn rug. Hij trekt mijn onderbroekje uit en dringt met zijn grote lid ruw in me. Ik schreeuw het uit van de pijn `Stop s-stop` huil ik maar bij elk commentaar dat ik geef krijg ik een extra klap. Na een tijdje wat een eeuwigheid lijkt te duren verlaat de man de kamer mij achterlatend met mijn bebloede lichaam.



~ Een verhaal over hartverscheurend verdriet van een jong meisje ~

Bevat Fernadno Torres als hoofdrol en Cesc Fabregras als bijrol.
http://www.quizlet.nl/stories/52292/the-only-emotion-i-knew--is-sorrow-fernando-torres/


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen