echt, echt, echt, echt, echt, echt, echt, echt de laatste, want ik moet nu mijn tas inpakken en shoppen met Ellen en Marieke. Dus heeeeeeel erg sorry, maar ik ga in Engeland wel verder (op papaier :()dus donderdag ga ik in bed doorbrengen en achter de compu. (H)(H)(H)(H)(H)
Seth P.O.V

'Black?'vroeg ik verbaasd. 'Ja,'zei Julie. 'Ik haal Jake.' Ik liep naar boven. Jake en Renesmee lagen op bed. 'Sorry dat ik stoor, maar dit is belangrijk,'zei ik tegen Jake. 'Ik kom al,'zei Jake met tegenzin. 'Julie, dit is Jacob. Black.'Ik keek naar haar reactie. Haar ogen werden even groot, maar ze herstelde zich. 'Echt?'zei ze. 'Oké, vaag op zovele manieren.''En dat is mijn uitspraak,'reageerde ik. 'Wat is er?'vroeg Jake verward. Julie zuchtte. 'Ik ben Julie,'zei ze. Ik zuchtte en ging naar boven. 'Hey Cinthia,'zei ik. Ze lag verveeld te lezen. 'Hey,'zei ze. 'Is er iets?'vroeg ze verbaasd. 'Ik was net in het bos en ik heb andere wolven ontmoet. Ze komen oorspronkelijk ook uit La Push en Julie is familie van Jake.''Oké, jij hebt veel uitgespookt terwijl ik lag te slapen,'lachte Cinthia. 'Yup,'zei Seth. Cinthia stond op en ging naar beneden. 'Eet je mee Julie?'vroeg Esmé. 'Nee, ik moet terug naar Marc en Jack,'zei Julie. 'Ik zie jullie nog wel een keer.'

Julie P.O.V Heel speciaal hè?:P
Ik liep naar buiten en veranderde weer terug. Hoe was het? vroeg Marc. Jake is familie van ons, antwoordde ik nog steeds verbaasd. Wie? vroeg Jack. Bij de Cullens woont een wolf, hij is familie van ons, herhaalde ik. Oké, maar wat doet een wolf bij die vampiers? vroeg Jack. Bella heeft een kind, een half-vampier, en zij is de inprent wan Jake.Ik zuchtte. Jullie moeten ook een keer mee. Ze zijn best aardig hoor.

Ik pakte een glas sap uit de koelkast. Marc en Jack waren een of andere idiote show aan het kijken en ik had zat verveeld achter mijn laptop. Ik nam me voor om morgen weer naar de Cullens te gaan.

Reageer (2)

  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • Tweetybum

    SsSNnNEeELlL vVveEerRrdDdeEerRr!!!

    XxX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen