Foto bij 49.

Ik kon het niet laten, maar tenzij ik 6 reactie's krijg (van verschillende mensjes. Moet niet zo moeilijk zijn toch?) moeten jullie wachten tot donderdag/vrijdag. Gna, gna, gna, wat ben ik gemeen hè? Dus wees braaf, dan krijgen jullie nog 50. :)

Cinthia P.O.V

Esmé omhelsde me. 'Hey, Cinthia, fijn dat je er bent,'zei ze liefdevol. '
Cinthia,'zeiden Bella en Rosalie in koor. Ze konden tegenwoordig veel beter met elkaar opschieten dan toen ik ze leerde kennen. Dat wilde zeggen, ze gebruikte Bella's schild en lachte dan Edward uit omdat hij zich daar aan irriteerde. 'Alice vertelde wat er is. Gefeliciteerd,'zei Rose. 'Bedankt.''Kom je naar boven? We hebben kamers voor jullie klaargemaakt,'zei Bella. 'Hey kleine,'zei Emmett. Goh, wat was hij weer aardig. Ik lachte sarcastisch naar hem. Ik volgde Bella, Alice en Rose naar boven. Mijn mond viel open. Esmé was zichzelf weer eens te buiten gegaan. 'Wow,'was het enige wat ik kon zeggen. 'Gaat het Cinthia?'vroeg Seth bezorgd. 'Ik ben wel moe. Ik ga nog even slapen,'zei ik.

Droom
Seth en ik waren weer in La Push. We liepen door het bos met een jong meisje. Ze was veertien à vijftien jaar oud. 'Blijf hier,'zei Seth. Hij dook de bosjes in en veranderde in wolf. Op dat moment schoot er iets van de rivier naar ons toe. Ik keek recht in bloedrode ogen. Seth sprong op de vampier. Plotseling veranderde het meisje dat naast me stond ook in een wolf. Mijn mond viel open. Dit meisje was ook wolf. Ik keek nog een keer naar haar. Was zij?

Reageer (4)

  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • nniinnoo

    Goed gechreveb

    1 decennium geleden
  • Inger1234

    heeel snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Tweetybum

    :O Snel Verder!! Vet mooie kamer :9~

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen