Foto bij Drink! Drink! Drunk.....

'Kom op Jennifer drink ook wat!' zeurt David. 'Nee ik mag nog niet drinken! Ik ben pas 14!' roep ik naar David. Half dronken loopt hij naar me toe en legt een arm om me heen. 'Schatje voor mij alsjeblieft?' zegt hij terwijl hij zijn gezicht in mijn haar duwt. Dit is eigenlijk het slechtste idee wat ik ooit heb gehad. Samen met David en Jaws naar een discotheek gaan. Ik had eigenlijk naar Riley moeten luisteren maar nee zo eigenwijs als ik ben deed ik dat niet.
'Alsjeblieft lekkerding?' zeurt Jaws die intussen ook bij ons is komen staan. 'Ik weet niet....' antwoord ik. David houd een plastic beker voor mijn neus. 'Hier' zegt hij. Ik pak het aan en vraag 'Wat zit hier in?' Jaws begint te lachen en zegt dan 'Malibu! Het is wel sterk maar probeer het'
Ik twijfel even en neem dan een slok. Samen kijken ze me verwachtingsvol aan. 'En...?' Ik steek mijn duim omhoog en samen beginnen ze te juichen.

Na twee uur heb ik al een paar shotje wodka en drie bekers Malibu op. Ik had het niet moeten nemen want ik ben nu zo dronken als wat. Dronken zit ik nu op schoot bij David maar dan met mijn gezicht tegen het zijne. En hij heeft zijn handen op mijn kont liggen voor ondersteuning. 'Wie wil er shotjes van Jennifer af drinken!' roept iemand dronken. David legt me al neer op de bar en giet drank in mijn navel. 'Ik! Ik!' roept Jaws snel en komt aan gesneld. Hij begint het shotje van me af te drinken en likt het laatste beetje van me af. Een paar mensen beginnen te joelen en anderen te fluiten. Dan giet David nog een shotje in mijn navel en drinkt het er zelf af. Het laatste beetje likt hij er af en gaat dan steeds meer naar boven. Als ik nu niet dronken was geweest had ik hem dit nooit laten doen. Ik pak zijn hoofd vast en duw hem tussen mijn borsten. Ergens in mijn hoofd denk ik dat ik het beter niet kan doen maar het dronkenschap over wint het.

Wankelend lopen we terug naar het hotel. Het is nu alweer een beetje licht aan het worden.
Wat zouden Riley, Ryan en Tony hier niet van vinden ik en dronken. Dit zal vast wel weer aan mijn vader vertelt worden. Dan ben ik echt de pineut en dat zal dan wel weer een erge straf zijn.
David is in discussie met zich zelf als een Engelse kakker en als een klein meisje.
'Maar meneer ik ben maar een klein meisje met een teddy beer! Dat maakt me niks uit kleine meid ik ben een grote man met een grote worst en daar sla ik je mee! Maar meneer dat is vies mijn papa heeft ook een worst. Hoe weet jij dat kleine meid? Maar meneer.....' net als hij weer iets wil zeggen struikelt hij over een stoepje. Jaws en ik proesten het uit. Maar hij gaat gewoon door met de discussie en blijft op de grond liggen. 'Onee meneer nu ligt u op de grond! Ja kleine meid ik lig op de grond wil je naast me komen liggen? Dat mag niet van mijn papa meneer'
Jaws en ik beginnen nog harder te lachen en komen bijna niet meer bij.

Reageer (1)

  • jma301295

    hoe kom je erop?

    schrijf je nog een stukje mevrouwtje?
    nee dat mag niet van mijn papa.


    great!xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen