"..Alexis," schreeuwde de stem door de microfoon en de hele zaal echode na van het enorme applaus. Het tengere meisje lachte verlegen terwijl ze ongemakkelijk op het podium klom en het witte rolletje papier in handen nam. De oude dame achter het toespraakspel boog zich naar voor en gaf haar drie vluchtige zoenen op haar wang. Blozend trippelde Alexis terug naar haar vrienden op de eerste rij stoelen. Brian, de stevig gebouwde jongen in de rode tenue, lachtte zijn tanden bloot en vloog op Alexis af met zijn armen open. Die liet zich maar al te groot insluiten in zijn stevige armen. De klastitularis, links van hun, gebaarde dat ze stil moesten zijn en gniffelend liet Brian zich terug vallen op zijn stoel met Alexis op zijn schoot.
"G.. Goed gedaan," stamelde iemand op de rij achter hun. Alexis streek haar haren voor haar ogen uit en draaide haar hoofd naar Vincent, de sullige jongen met de jampotglazen bril, en glimlachte. "Dankje," fluisterde ze en ze richtte haar blik weer op het podium, naar de oude dame die haar speech verder voortzette.
"Praat niet tegen haar, sukkel."
Vincent schoot wakker uit het dagdromen en keek Brian verbaasd aan. "Laat haar gewoon met rust," blafte Brian hem toe.
"Brian!" Gilde Alexis.
"Wat?"
"Doe nou niet zo asjeblieft!"
"Hij weet dat hij je met rust moet laten, ik heb.."
"Ja dat weet hij, en dat doet hij. Maar betekend dat dan dat hij dan geen enkel woord meer mag fluisteren tegen mij? Hij is ook maar een mens hoor."
"Ja, maar.."
"Niks te maren," bitste Alexis als laatste woord. Ze hief zich van Brian's schoot en liep terug naar haar eigen stoel. Brian, pisnijdig, stak zijn middelvinger naar achter op en Vincent kroop weg achter de kraag van zijn trui.
Nu was het de beurt van Melissa, om naar voren te lopen en het witte rolletje papier aan te nemen van de iets wat oudere vrouw. Ze had een grijns op haar gezicht. Ze was duidelijk blij dat ze afgestudeerd was. Haar rokje kwam iets te veel naar boven en haar hand schoot direct naar beneden om het terug goed te zetten. Haar trotse gezicht verdween een beetje toen ze terug op haar stoel zat, naast Kevin, die ook glunderde. Hij gaf Melissa een kus en dan was het zijn beurt. Straks konden ze gaan fuifen! Hij klom op het podium en je zag zijn afgetrainde lichaam een beetje door de korte bries, die het rode tinue tegen zijn lichaam liet plakken. Felene en Steve waren al aan de beurt geweest en zaten elkaar passioneel te kussen. De klastitularis maakte weer eens van zijn oren en Steve stak zijn stong uit en kuste haar nog harder. Het verbaasde gezicht van de klastitularis liet het vriendengroepje lachen, waardoor hij een rood gezicht kreeg en zich terug draaide naar het podium, waar één van de laatste mensen hun witte rolletje in ontvangst nam.

Reageer (1)

  • Mafia

    Vincent = My brother ;OOOOOOO XD Hij is niet sullig :(((
    Anyways, leuk en verdergaan xp

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen