Sorry miepjes, schatje en andere peopletjes. Ik ga zondag naar Engeland en ga morgen shoppen voor veeeeeeeeeeeeeeeel snoep in de bus.
Seth P.O.V

Cinthia lag in bed te slapen, soort van. Ze rilde en kon niet stil blijven liggen. Ik had Carlisle gebeld en werd redelijk ongeduldig. Het duurde al meer dan drie uur en hij zou er op z'n vroegst morgen ochtend zijn. 'Hoe gaat het?'vroeg Jake. 'Zelfde als een uur geleden. Ze slaapt nog steeds slecht.'

Eindelijk was Carlisle er. Ik was gek geworden van het wachten. Cinthia zat op de bank tegen me aangekruld. Carlisle was niet alleen. Zoals te verwachten was Alice meegekomen en met haar Jasper. 'Wat is er gebeurd?'vroeg Alice terwijl Carlisle Cinthia onderzocht. 'Ze zei dat Paul haar aan het plagen was en opeens begon ze met overgeven,'zuchtte ik. 'Ze is zwanger,'zei Carlisle half ongelovig. Zwanger? Oh mijn god, dat kon niet waar zijn. 'Echt waar?'vroeg ik. Ik voelde me schuldig. Misschien wilde ze dit helemaal niet. 'Cinthia?'vroeg ik haar. 'Wat is er, Seth?'vroeg ze zachtjes. 'Laat maar,'mompelde ik. 'Seth, nog iets, wat je waarschijnlijk niet leuk gaat vinden. De baby is 0% mens. Ik denk, maar ik weet het niet zeker, dat het net zo'n zwangerschap gaat worden als die van Bella.'Ik schrok. 'Bedoel je dat dat ding haar van binnenuit gaat vermoorden?''Ik denk het niet, het is tenslotte geen vampier,'zei Carlisle. 'Maar misschien is het beter als jullie mee gaan. Bij ons thuis kunnen we haar beter verzorgen dan hier.'Ik knikte. 'Ik denk dat je gelijk hebt, Carlisle.'Ik liep naar boven en pakte willekeurige kleren uit Cinthia's kast. Carlisle droeg Cinthia naar de auto. 'Waar gaan we heen?'vroeg ze mij. Ze leek weer even op dat meisje dat uit het niets was opgedoken. 'We gaan naar de Cullens. Alles komt weer in orde,'beloofde ik.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen