Oeee! al 14 abbo's =D BLIJBLIJBLIJ! DANKUDANKUDANKU!<333

Btw, ja dit word een extra deel voor vandaag.. Ik zat namelijk vanochtend op school. Ja ik zat op school ja. Nee ik was in school. En ik kreeg opeens buikpijn. En geloof me, meisjes snappen wat ik bedoel. Ik was misselijk, steken in mn zij, rug en buikpijn. En ik had dus het gevoel dat ik moest kotsen. Hiephoi. Dus ik zat bij wiskunde al helemaal te bedenken over hoe ik over die man ging kotsen. Ik mag hem niet, hij mag mij niet dus het kwam goed uit. Niet gebeurd. Dus ik liep even later naar de concierge toe voor een pilletje. En die keek me aan en zei: "Meid, jij krijgt niks. Jij gaat naar huis toe want je ziet lijkbleek!" maar ik wilde niet en hij bleef volhouden dat ik moest gaan. Oke oke. Uiteindelijk ben ik dus naar huis gegaan.. Blijkbaar heb ik al die problemen rond om het grootste probleem van mn moeder geërfd. Want die hebben ze vroeger wel eens aan de kapstok gehangen omdat ze elke keer door der benen zakte. Nou lekker is dat =\ haha! maar ja, dat is dus de reden. LALALALALALA! Eigenlijk een heel lulverhaal met 1 simpele reden. OMFG! lulverhaal word niet eens rood onderstreept maar 'Bieber' wel.. nou zeg.. Vind ik niet kunnen hoor! =D

EN! iedereen bedankt die een abbbbbbbbbbboo heeft genomen<33 En iedereen bedankt voor de lieve berichtjes<333 Het doet me goed =)
Echt waar<333 DANKUDANKUDANKU<33333

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • DancingBunny

    whahahahahahaha youp van't hek..
    kennen ze dat ookal in amerika, zal wel lollig zijn xD
    het was kerstnacht 1963 en bla bla bladievla.. xD
    weet ik veel hoe die gaat

    1 decennium geleden
  • DrBieber

    yaaaaaaaaay i want i want i want.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen