Thnx voor 1e abo (H)

"Zo, dus jij dacht er nu vanaf te zijn?" vroeg ik plagend aan Ralf. "Uh, hoezo? Wat moeten we dan nog doen?" antwoorde hij. Ik was echt heel gemeen vandaag, maar gelukkig kon Ralf het meeste wel hebben, maar of dit leuk vond? "We moeten de stallen nog uitmesten." zei ik vrolijk. "Maar, mijn jeans?" stamelde Ralf. "Ik kan toch een rijbroek kopen hier? Welke kleur wil je? Blauw, paars of geel?" zei ik plagend. "Doe dan maar appeltjesgroen." zei Ralf voor de gein. Dat had hij niet moeten doen. "Wat voor maat heb je?" vroeg ik. "Uhh, iets groter als jou, en een jongensmaat." Ja, daar had ik veel aan. Maar aan dat appeltjesgroen had ik wel iets. Gelukkig wist Ralf niet dat ze die kleur heir echt hadden. Ik zou eigenlijk zelf nog een nieuwe rij-outfit kopen, maarja. Ik kocht dus een knalgroene broek met een paar laarzen.
Ralf had het niet echt verwacht dat ik echt een groene broek zou halen. Maar hij deed hem toch aan. Ik gaf hem een blikje appelsap en zei: "Zo, perfect voor een appel reclame!" Gelukkig kon hij deze keer wel lachen.
"Zo, op naar de stallen!" zei ik lachend.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Srry zo kort, maar ik lig half slapend 8er m'n toetsenbord omdat ik stiekem uit bed ben gekropen en m'n laptop heb aangezet... Moest een nieuw hoofdstuk schrijven!

Reageer (3)

  • PeterXpan

    jeej verder

    1 decennium geleden
  • XxLxX

    Awesome!
    Nu moet je dan maar snel weer een nieuw hoofdstuk schrijven(A)
    'Xx.(heart2)

    1 decennium geleden
  • xTheOnlyOne

    Ben ik 1e ABO? (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen