Foto bij First skate session!

Het is ochtend en ik sta me in de badkamer klaar te maken voordat we gaan skaten. Ik heb het mijn Ipod hard aan en een liedje van Porcelain Black staat op.
'Hey hey hey if you're ready to rage Raise your hands up, this is what rock and roll looks like'
Ik schrik als Riley opeens binnen stapt. 'Hee wat ben je aan het doen' vraagt hij, pakt mijn Ipod en zet het iets zachter. 'Gewoon beetje klaar maken' antwoord ik. Riley knikt en gaat achter me staan.
Het is best wel grappig hij is dik een jaar ouder en we zijn ongeveer even groot. Hij prikt met zijn wijsvingers in mijn zij waardoor ik weer schrik en bijna met mijn mascara in mijn oog zit.
Riley kijkt me aan en zegt 'Daar zit een beetje' En wijst net iets onder mijn wenkbrauw.
Met zijn duim haalt hij het weg. 'Wil je ook een beetje?' vraag ik. Net als hij weg duikt komt het op zijn wang. 'Gek nu zit het op mijn wang!' roept hij en kijk in de spiegel. Ik pak mijn oogpotlood en schrijf op zijn voorhoofd R, een hartje en J. 'Nu zit er nog meer' lach ik. Hij geeft me een duwtje. 'Ohh je mag geen meisje duwen!' roep ik. 'Ik doe het toch!' Ik schud mijn hoofd en haal dan de make-up van zijn voorhoofd en wang weg. 'Nu niet meer zeuren het is eraf!'
'Maar ben je bijna klaar?' Ik knik en duw hem de badkamer uit. Samen lopen we naar de woonkamer waar de rest al staat te wachten. 'Eindelijk ze is klaar!' roept David.
'David hou je mond!' roep ik naar hem. Hij steekt zijn tong uit. 'Moet ik die tong eraf hakken Loy!?'
Jaws en Riley beginnen allebei te lachen. Tony schud met zijn hoofd en met z'n alle gaan we naar beneden het hotel uit. We stappen de auto in en rijden naar indoor skate park vlakbij mijn oude huis.
Ja het dan wel een rijke kakkers buurt maar een groot skate park is er wel. Eigenlijk heb ik het best wel gemist. We stappen uit en lopen het skate park ik in. Het eerste dat me op valt dat het eigenlijk nog best rustig is. Normaal zijn hier heel veel skaters. Ik trek Riley die al klaar is mee de ramp op.
'Kom ik weet iets grappigs' zeg ik. 'Okee laat maar zien dan'
De cameraman gaat klaar staan en ik zet me af. Ik schiet de ramp af met volle snelheid, skate dan een andere ramp op en spring dan over de leuning die daar staat. Iedereen begint je juichen en te klappen. 'Dat had ik echt nooit verwacht van een meisje!' hoor ik Jaws roepen.

Na een paar uur skaten en filmen gaan we terug naar het hotel. Eenmaal daar aan gekomen in onze hotelkamer plof ik neer op bed. 'Je was echt goed vandaag' zegt David. Hij springt boven op me en blijft gewoon liggen. 'Lig je lekker?' 'Ja best wel. Lekker zacht ook' zegt hij terwijl hij zijn hoofd in mijn nek legt. Samen vallen we in slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen