Foto bij Oops tour ****

'Gooi jij het of ik?' vraagt Riley. 'Gooi jij maar' zeg ik. Riley pakt de waterballon en gooit het tegen Ryan aan die licht te slapen. Hij word wakker en voordat hij iets kan zeggen gooi ik er nog een tegen hem aan. 'Waag het niet nog eens!' roept hij. 'En dan?' zeg ik plagerig. Riley gooit er nog één tegen hem aan, hij springt uit bed en rent achter ons aan. We rennen de hotelkamer uit naar de lift en drukken heel vaak en snel op het lift knopje. Als de lift er is springen we erin en drukken op vijf verschillende etage knoppen. 'Kom op! Kom op! Kom op! Ga dicht' roepen we met z'n tweeën. Maar te laat Ryan houd de lift deur tegen. Riley kan er nog net op tijd uit springen maar mij houd hij tegen. De lift deur gaat dicht en nu zit ik hier met Ryan alleen nog wel.
Hij drukt nog wat knopjes in en draait dan naar mij. 'Wat ga je doen?' vraag ik een beetje bang.
'Iets wat ik allang wilde doen' zegt hij grijnzend. Hij loopt op me af en duwt me tegen de lift muur aan. Dan legt hij zijn handen op mijn kont en knijpt er in. 'Ryan stop. Doe dit niet' zeg ik fluisterend in zijn oor. 'Ik wil dit. Laat me dit doen' fluistert hij in mijn oor.

De lift springt open op de 23e etage de aller laatste etage. Ryan sleurt mee de gang door naar de laatste hotelkamer. Hij haalt een pasje uit zijn zak en opent de kamer. Samen lopen we de kamer in en hij doet de deur achter zich dicht op slot. En trekt me mee naar een kamer met een groot hemel bed en duwt me achter over. 'Jennifer ik wil je' fluistert hij in mijn oor.
Hij laat zijn hand weer naar beneden glijden en knijpt weer in mijn kont. 'Ryan dit.. dit..' verder kom ik niet. Hij drukt zijn lippen op de mijne en duwt zijn tong naar binnen. Rustig zoenen we.
Zijn handen glijden onder mijn shirtje en klikt mijn sluiting los. Hij gaat boven op me liggen en laat zijn handen op mijn bosten liggen. 'Ryan doe dit niet' 'Ik wil het'
Hij trekt mijn jogging broek naar beneden en dan zijn broek. 'Jennifer laat me dit doen, ik hou van je' fluistert hij. Ik denk even na en laat het hem toch doen. Hij trekt mijn onderbroek naar beneden en dan de zijne.

Het is nu half 11 's avonds, ja we zijn een beetje lang weg geweest hij nam me nog even mee uit eten. Ryan en ik sluipen onze hotelkamer in en gaan naar onze kamers. David en Riley liggen al te slapen. Eigenlijk ziet het er best homo achtig uit want David en Riley liggen in het zelfde bed.
Ik besluit om even te gaan douchen. Als ik klaar ben met douchen trek ik een wit convers shirtje van David aan en een eigen zwart broekje. Ik ga tussen David en Riley liggen en val dan in slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen