Foto bij First Tour!

'Jennifer! Schiet eens op! We hebben niet de hele dag te tijd!' roept David vanaf beneden. 'Ben bijna klaar!' roep ik vanuit de badkamer. Ja, vandaag is eindelijk de dag dat ik voor het eerst op tour ga. Eindelijk na precies 6 dagen, 2 weken en 2 maanden hier in Amerika te zijn kan ik misschien wel een Am skater worden. Dan mag ik mee doen aan wedstrijden, op tour gaan en word dan gesponsord.
Ik ben zo blij dat Tony Hawk besloten heeft om mij mee te nemen. De tour gaat naar Engeland. Ja dat was echt een grote schrik voor me. En het ergste is dat we 4 dagen in Londen skaten.
Het enige is dat ik wel met alleen maar met jongens ben. Ik weet tenminste dat Riley en David alleen van mij leeftijd zijn. Oja en Ryan. Echt leuk dat hij mee gaat not! Dat word dus bek vechten.
Ryan Reyes kon niet komen en Jaws gelukkig wel want hij is een zelfde soort skater als dat ik ben.

Ik sleep mijn koffer naar beneden en doe mijn rugtas op mijn rug. Nu is het wachten tot dat Tony ons komt ophalen. En dan rijden we volgens mij door naar het vliegveld. We stappen dan op het vliegtuig richting Londen. Ik ken zoveel skate plekken daar dus daar hebben ze wel geluk mee.
Tony komt de oprit oprijden en opent de achterbak. David en ik doen onze spullen erin en stappen in. Jaws zit voorin en Riley zit achter de bestuurders stoel. Ik ga in het midden zitten en David daarnaast. Het eerste wat David vraagt is 'Waar is Ryan Sheckler?' Ik geef hem een duw waardoor Riley het weer uitproest. Tony mompelt wat en Jaws begint ook te lachen. 'Ryan zien we daar wel' antwoord Tony.

Geland in Londen gaan we met een auto die we gehuurd hebben naar het hotel waar Ryan is.
Ik ben echt zo zenuwachtig voor wat hij gaat zeggen of doen. Maar David en Riley zouden vast wel voor me op komen. Mijn twee besten vrienden zouden dat vast wel doen.
We lopen het hotel in en zien daar Ryan staan. Als we hebben ingecheckt gaan we naar de kamer waar we zitten. We stappen de lift in en David drukt op het knopje voor de 5e verdieping.
De lift gaat omhoog. Na een paar verdieping horen we een pling geluid en gaat de lift deur open.
Als we onze hotelkamer hebben gevonden gaan we naar binnen en zoeken een kamer uit.
Riley, Ik en David op één kamer, Jaws en Ryan samen op één kamer en Tony alleen.

David, Riley en ik zijn aan het uitpakken. 'Hier Jennifer vangen!' roept Riley en gooit een pakje condooms naar me. 'Wil je het vanavond soms doen?!' Hij word rood. 'Komt voor elkaar hoor' zeg ik lacherig. David begint te lachen en zegt dan 'Riley vanavond en nu ik' Hij loopt op me af en samen vallen we achter over op het bed. Riley spring boven op ons. Jaws komt de kamer inlopen en
roept keihard 'Trio!' Ryan schiet als een speer ons kamer in en kijkt jaloers naar David en Riley die boven op me liggen. Riley gaat van David af en ik moet David zelf van me af duwen.

Riley en Ik zitten op de grond en vervelen ons. Het is pas 7 uur 's avonds maar de meeste zijn moe of hebben last van een jetlag. 'Hé ik heb een leuk idee!' zegt Riley. 'Vertel!'

Reageer (1)

  • jma301295

    lig hier bijna platxD van het lachen

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen