Foto bij Going On Tour

'David ik ben terug!' roep ik als ik de deur achter me dicht doe. Geen antwoord. Ik roep het nog eens en krijg weer geen antwoord. Hij moet wel thuis zijn spullen liggen hier nog. Slenterend loop ik naar de trap op richting zijn kamer. Als ik de deur wil open maken hoor ik twee bekenden stemmen. De één is van David en de ander van Jonathan. Wacht Jonathan wat doet hij hier? Dat kan niet of.....? Hij heeft me gevonden! Hij weet waar ik ben! Waarom is hij me gevolgd? Ik dacht dat ik hem had afgeschud in San Clemente. Blijkbaar niet dus.
Rustig laat ik me op de grond zakken en luister naar hun gesprek.

'Gast je weet dat ze hier heel graag wil blijven en een skater wil worden?' zegt David. 'Dat wist ik dus niet. Ik dacht dat ze alleen maar voor die Ryan naar San Clemente ging' zegt Jonathan. 'Nee gast ze heeft mij vertelt waarom ze hier heen is gegaan. Ik en Riley helpen haar om een Am skater te worden' 'Am skater?' vraagt Jonathan. 'Je weet wel amateur. Geen pro zoals in profesional maar een Am skater'
Ze praten nog een tijdje door en ik lig half weg te dommelen. Opeens komt er een interessant onderwerp voorbij. 'Maar als zij op tour gaat is ze met alleen maar jongens toch' 'Ja wat is daar zo erg aan?' vraagt David. 'Nou misschien willen sommige je weet wel wat doen? En dan ligt ze zo'n beetje elke avond te... te.. wippen' David begint te lachen en zegt 'Nee joh daar zorg ik wel voor en als ze zo'n beetje elke avond ligt te wippen is het met mij'
Wat? Ik elke avond? Natuurlijk niet! Okee misschien wel elke avond lopen te zoenen maar alleen als ze echt knap zijn! Ik geef toe ik ben misschien wel een beetje een wilde meid maar elke avond dacht het niet. De klink van de deur gaat open waardoor ik schrik en als een speer naar beneden schiet de deur uit.

Het is avond en ik heb besloten om nu maar eens terug te gaan naar David 's huis. Als ik de deur open komt David naar me toe gerend. 'Jenn! Raad eens?!' 'Wat?' 'Je gaat mee op tour!' roept hij blij.
Meteen trekt hij me mee naar boven zijn kamer in. 'Gast wat doe jij nou weer gek?' vraag ik.
'Als je mee op tour gaat mij je van mij met jongens zoenen en niet met ze naar bed gaan' zegt hij streng. 'Denk je soms dat ik een hoer ben?!' roep ik. 'Nee maar... ja ik weet niet' zegt hij verlegen.
'Wie gaan er dan mee?' Hij haalt een briefje uit zijn zak en geeft het aan mij.

Tony Hawk
Riley Hawk
Ryan Reyes
Aaron Homoki
David Loy
Ryan Sheckler

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen