Oké, ik kan dus kiezen. Bedankt iedereen :P Ik denk dat ik een aantal dingen ga mixen. Tenzij iemand een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel goede rede heeft om me dat te verbieden.

Seth P.O.V

Was het gezellig vannacht? pest Paul me. Soms, heel vaak, altijd, zou ik het liefste zijn staart eraf bijten. Wat ben je toch weer aardig Seth, ging Paul onverstoorbaar door. Moet jij nodig zeggen Paul. Ik kom het nog echt doen hoor. Kom maar op kleintje. Haat, haat, haat, haat. Dat hoorde ik!

'Hey Cinthia,'zei ik. We gingen naar het strand en Cinthia viel achterover in het zand. 'Cinthia?'vroeg ik zachtjes. Ik durfde eigenlijk niet te vragen, maar ik moest het weten. 'Heb ik je pijn gedaan?'Ze schoot in de lach. 'Nee!'riep ze. 'Natuurlijk niet. Je een een idioot weet je dat?'Ik lachte. 'Ik weet het. Bedankt Leah.'Ze keek me onbegrijpend aan. 'Laat maar zitten,'zei ik en Cinthia stond op. 'Ga je mee? Ik heb honger,'zei ze. Ik lachte. 'Ik kom al hoor,'zei ik.

Cinthia P.O.V
Weer een bewijs dat Seth gek was. Nou ja, as if I care. Ik liep naar de kampvuurplaats. Mijn god, hoe kwam het dat ik zo'n honger had? Emily had heerlijk gekookt. Natuurlijk, wat anders. Seth en ik gingen op de bank liggen. 'Kan het wat minder?'hoorde ik Paul. 'Ga lekker naar Rachel, hoor je ons ook niet zeuren,'antwoordde ik droog. Seth schoot in de lach. Ik zag, tot mijn genoegen, dat Paul rood werd. Dit kon nog leuk worden. Haha, Paul pesten was vanaf nu mijn nieuwe hobby.

Reageer (3)

  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • IamRenesmee

    super sgatjeeee snel verder(H)

    1 decennium geleden
  • Tweetybum

    Snel Verder!! Straks Meer? En wie kies je?

    XxX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen