Foto bij He Is The Same As Me

Ik ga tegenwoordig korte stukjes neerzetten heb het een beetje druk :$ Srry

'Jaws leuke bijnaam. Mij noemen ze Miss J' zeg ik terwijl ik al de hele tijd op mijn Iphone let en niet op hem. Ik weet nog niet eens hoe hij eruit ziet. 'Ik vind je de bijnaam Miss Pink iets voor je' zegt hij lacherig en pakt de roze pluk in mijn lichtje vast. 'Wat doe je?' roep ik en pak zijn pols vast. 'Aan je haar zitten!' 'Niet doen dus!' schreeuw ik en kijk dan recht in zijn gezicht. Wauw hij is eigenlijk best knap. Okee wacht ik lijk wel een player nu dat wil ik niet. 'Okee sorry hoor'
Ik trek een flauwe glimlach wat hem doet lachen. 'Zin om te gaan skaten hier in de stad?' Ik knik en samen skaten we weg van het skatepark.

'Jennifer kom hier heen!' roept Jaws van een dakje. 'Hoe moet ik erop komen?' roep ik terug.
'Ga op de prullenbak staan en pak die stang vast. Trek je dan omhoog. Ik pak je board wel aan'
Ik gooi mijn board omhoog die Jaws vangt en ga dan op de prullenbak staan. Als ik de stang heb vast gepakt die aan de muur vast zit trek ik me omhoog. Hij pakt me vast bij mijn pols en trekt me het dakje op. Ik sta nu eindelijk op het dakje. 'Je wilde hier op gaan want?' vraag ik als ik mijn board neerleg en erop ga zitten. 'Ik wil er een Ollie vanaf doen' Ik kijk hem met open mond aan. 'Serieus? Dit dakje is minstens 7 meter hoog!' 'Dus ik spring soms wel eens van iets hogers' zegt hij met een trotse lach op zijn gezicht. 'Ik ook!' zeg ik blij. 'Wij zijn dus een beetje het zelfde soort skaters' Hij geeft me een vijf en gaat dan klaar staan om van het dakje een Ollie af te doen.
Hij zet zich af, springt en land goed. 'Nu jij Miss Pink!' Ik loop naar het einde van het dakje en gooi mijn board voor me neer. Okee Jenn nu of nooit. Laat zien wat je waard bent. Ik ga op mijn board staan, zet me af en spring van het dakje af. Ik moet goed landen! Ik moet goed landen! schiet er door mijn hoofd. De grond komt dichter, dichter en dichter bij. Ik voel mijn board op de grond landen. Nu moet ik mijn even wicht bewaren anders val ik. Mijn board is nu helemaal op de grond en ik bewaar mijn evenwicht. Yes goed geland! denk ik in mijn zelf.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen