Foto bij Meeting Aaron

Wel een beetje kort maar moet zo eten en nog ff leren:$

David ploft naast me neer op bed een moeien zucht verlaat zijn mond. 'Je bent geweldig' zegt hij hijgend. 'Dankje' zeg ik. 'Dit keer zijn we er wel bewust van dat we dit deden. De vorige keer was ik een beetje dronken en ik weet niet wat jij op had' 'Ik denk dat het door de pillen kwam die ik slikte' zeg ik en slik een keer. 'Je bedoeld die pillen tegen stress toch?' Ik knik en langzaam vallen we in slaap.

Ik staar door het raam van de trein. Het is stil in wagon waar ik in zit. De enigste mensen die hier zitten ben ik, een man in pak en een oud vrouwtje met haar hondje die tegen over me zit. De vrouw kijkt me vriendelijk aan als ze ziet dat ik naar haar hondje zit te kijken. 'Wil je haar aaien' vraagt ze vriendelijk. 'Als het mag?' vraag ik. De vrouw knikt en laat haar hondje op de bank springen. Het hondje gaat op mijn benen staan en kwispelt blij. Ik wrijf over de zijen en het hondje likt mijn wang. De vrouw glimlacht blij. Als het hondje weer terug naar het de vrouw gaat kijkt ze me bedenkelijk aan. 'Ben jij niet dat meisje die met haar vrienden op de parkeer plaats van de supermarkt aan het skaten was? En toen even op mijn kleine hondje Lola gepast?' Ik denk even na en het schiet me weer te binnen. 'Ja dat was ik' Ze knikt goedkeurend.

De trein stopt en ik stap uit. 'Doeg' hoor ik het oude vrouwtje roepen. 'Dagg mevrouw' roep ik en spring op mijn skateboard het treinstation uit. Okee eens kijken waar ik heen moet. Ik pak mijn Iphone uit mijn broekzak en kijk op een kaart die ik had opgezocht. Nou ik eigenlijkik niet maar David hij vertelde me over een goed skate park hier in Phoenix en een goede skater. Langzaam skate ik naar links door een lange straat. Hier de straat uit en dan naar rechts twee keer en dan ben ik er hoop ik. Als ik dat heb gedaan kijk ik of ik iets kan zien. Nou nog geen skate park. Ik skate een heuvel af en stop bij een lange trap omhoog. Boven aan gekomen zie ik het skatepark en het is nogal rustig. De twee jongens die er alleen nog zijn kijken me raar aan. Ik draai mijn ogen en spring op mijn board naar een bankje die daar staat. Eenmaal als ik daar zit komen de twee jongens naar me toe en één van hun besluit om stoer te doen met wat tricks. 'Hé ben jij de chick van Loy?' vraagt de ene jongen die hier nog staat. 'Mocht hij willen' grijns ik terwijl ik wat twitter. Hij knikt goedkeurend. 'Okee, tegen mij zegt hij dat je z'n chick bent' Ik lach sarcastisch 'Hij probeert stoer te doen en dan moet jij dus die skater zijn?' 'Ja dat klopt. Ik ben Aaron Homoki maar iedereen noemt me Jaws'

Reageer (1)

  • Groningen

    echt serieus, ik kocht op zaterdag een skateboard, ik wou het wel eens proberen en de volgende morgen vind ik dit verhaal op quizlet!!


    Awsome

    You my Hero (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen