ik ben met dit hoofdstuk al om kwart over 6 begonnen hoe vroeg;-o

Hope you like!! =)

Noah

`Nee joh Bo` zij ik lachend toen hij binnenkwam lopen met een hele grote bos bloemen. ik keek even richting David en ik zag hem verbaasd kijken `Die hadden ze net nog niet` zij hij toen. Bojan lachte `Ja dat snap jij natuurlijk niet maar als ze niet groter hebben dan dat miezerige bosje bloemen daar moet je andere tactieken gebruiken` antwoordde Bojan. Janine kwam weer binnen lopen en keek even verbaasd naar Bojan. `Mooie bos bloemen` zij ze toen grijnzend. `Heb jij misschien een vaas voor mij?` ze keek even twijfelend `Ik denk het niet wel een emmer?` `Als je niks anders hebt is dat ook goed` zij hij een beetje teleurgesteld. `Haha dan is een wat kleinere bos toch mooi-er want die staat in de vaas` Zij David. Ibrahim zat naast mij op het bed en luisterde met een glimlach na wat Bojan en David allemaal te melden hadden. Janine kwam terug met 2 grote vazen `Misschien kan je het verdelen dan heb je 2 bossen?` Bojan keek haar even gefascineerd aan en knikte snel toen Janine hem vragend aan keek. Ibrahim legde zijn hoofd schuin op mijn borst en tuitte zijn lippen. `Liefje` fluisterde ik zachtjes en gaf hem een kus op zijn lippen.

Maand later

Ibrahim

Ik had net een wedstrijd gehad en in de regen reed ik naar huis.Noah was alweer 4 weken thuis, en het ging super goed ze was 6 maanden zwanger en ook dat ging allemaal goed. In mijn achteruitspiegel zag ik een vrouw en een kind lopen verbaasd stopte ik de auto en draaide het raampje open. `Gaat het goed` riep ik. De vrouw kwam dichter bij en keek me bang aan. `Janine` ik stapte gelijk uit de auto en hielp het kleine meisje de auto in `Wat doe je hier op dit tijdstip` zij ik geschrokken toen Janine in de auto zit. `Niks` bibberde ze. Thuis aangekomen tilde ik het meisje op en gaf Janine een arm. Noah die nog beneden zat keek me geschrokken aan. `Nien wat is er gebeurd?` hier in het licht zag ik goed een bloedspoortje op haar gezicht lopen. `Ze moeten opwarmen ibi ik ga de douche en het bad aan zetten.` en ze hiel Janine mee naar boven. Ik trok de kleertjes van Louise uit en wikkelde haar in een handdoek. `Nauw meisje ibi gaat jou even lekker onder de warme kraan zetten.` In de douche zette ik haar in een babybadje waste het trillende lichaampje met warm water. `We hebben niks om haar aan te trekken Noah` `Ik heb een grote handdoek met mouwtjes gekocht voor de baby's kijk.` ik pakte het aan droogde Louise snel af en wikkelde haar in de handdoek en sloeg er nog een dikke Bad handdoek omheen.` Samen met Louise ging ik in de woonkamer zitten. En wreef zachtjes over haar ruggetje. `Heb je het al een beetje warmer?` ze schudde haar hoofd `k-k-koud` Ik zette de open haard aan en ging op de grond er bij zitten. Noah kwam met Janine naar beneden die er heel slecht uitzag.
`Willen jullie wat eten?` vroeg Noah. De oogjes van Louise lichte helemaal op en ook bij Janine zag ik een kleine sprankeling in haar ogen. `Wanneer heb je voor het laatst gegeten Nien?` en ik keek haar streng aan. `Ehm ik 4 dagen geleden, en Louise eer-gister` `Waarom heb je ons dit niet verteld wij kunnen jou toch helpen` zij ik een beetje gefrustreerd. Maar Noah keek me waarschuwend aan en ik hield wijselijk mijn mond. Na een halfuurtje besloten we naar bed te gaan Noah stopte Janine en Louise dik in. En kroop toen naast mij in bed. `Volgens mij heeft ze echt geen geld` zij Noah een beetje aangeslagen `Ja en die plek in haar nek toen in het ziekenhuis en nu die wond op haar hoofd` Noah knikte `Ze mogen hier toch wel een tijdje blijven?` `Natuurlijk` en ik gaf haar een lange kus op haar mond. Noah maakte er een tongzoen van en ik keek haar even verliefd aan. `Welterusten schatje morgen gaan we verder met zorgen maken nu even niet.` ze kroop in mijn armen en niet veel later viel ik in slaap.


reactie?(flower)

Reageer (4)

  • Amalakadama

    (H) snel verder!
    xx,

    1 decennium geleden
  • QueenMary

    ik denk nog steeds dat er romance komt tussen Bojan en Janine (puh)

    snel verder _O_

    1 decennium geleden
  • GeheimAgent

    Zielug! Snel verder =) xx

    1 decennium geleden
  • Navygirl

    Awhh<33

    Snel verder<33

    xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen