Foto bij Oops... Again

Kort stukje sorry:$ niet zoveel veel inspi vandaag :$

'Riley? Heb je misschien voor mij....' Mijn ogen worden groter als ik Riley 's kamer binnen stap en hem zie in alleen een onderbroek. 'Oh mijn god! Trek iets aan gek!'
Hij mompelt iets en pak dan een broek en T-shirt. Als hij het aangetrokken heeft gaat hij naast me zitten op zijn bed en slaat een arm om me heen.

Er zijn alweer twee weken om en ik ben terug in Santa Ana. En ik sta te wachten op David bij het vliegveld. 'David!' schreeuw ik en ren naar hem toe. 'Jennifer!' roept hij, gooit zijn rugzak en andere tas op de grond. Hij rent ook naar mij toe en we knuffelen elkaar. Ik heb hem zo gemist ook al was hij maar een week weg geweest voor een skate wedstrijd. Hij laat me los en pakt zijn tassen weer op. Samen lopen we het vliegveld uit en stappen dan bij Mr. Hawk in de auto die ons terug brengt naar huis.
Mijn vader blijft alleen nog wel twee weken langer in het buitenland voor zijn zaken.
Dat word dan bij David slapen. Eigenlijk is dat best wel leuk. Maar ik wil niet nog een keer zo'n wilde nacht hebben. Dat heb ik zelf niet voor het zeggen want die blik in zijn ogen kan je gewoon niet weer staan.

Het is avond en ik en David gaan slapen. 'Jennifer je mag wel bij mij in bed slapen' zegt hij grijnzend. Ik rol met mijn ogen en trek mijn pyjama aan. Nou pyjama is het niet echt. Want het zijn gewoon een roze Adidas hempje en roze Adidas jogging broek. Als ik het aan heb kruip ik onder de dekens. David komt dichter tegen me aan en voel zijn warme adem in mijn nek. 'Slapen komt straks wel schatje. Ik wil nu iets leuks doen' fluistert hij in mijn oor. Ik draai me met een ruk om en kijk hem geschrokken aan. 'Meen je dat serieus?' Hij knikt en trekt me tegen zich aan. 'Jennifer weet dat ik van je hou' zegt hij en drukt zijn lippen tegen de mijne. Ik laat me mee slepen. Langzaam voel ik zijn hand over mijn rug naar het randje van mijn jogging broek gaan. Hij haakt zijn vingers er achter en trekt het naar beneden. Ik haal mijn lippen van de zijne en wil iets zeggen. Maar voor dat ik dat kan doen gaat hij boven op me liggen en drukt zijn lippen weer op de mijne. Hij trekt zijn shirt uit en dan het mijne. Zijn ogen worden groter en zegt grijnzend 'Dit is het leukste gedeelte' En voor ik het weet heeft hij de sluiting open en ligt mijn bh ergens op de grond. Hij zoent me in mijn nek en haakt dan zijn vingers achter mijn onderbroek. Grijnzend kijkt hij me aan en trekt hem dan naar beneden. Als hij ziet dan zijn onderbroek al op de grond ligt kijkt hij verbaasd. 'Je moet wat sneller zijn lieve schat' grijns ik. Hij pakt wat van het nacht kastje. Op weg naar mijn wilde nacht.

Reageer (1)

  • jma301295

    ze is echt besluitvast hexD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen