Foto bij A Talk. (2: Avan)

Reacties? :)
PS: ik schrijf hier dat het 'normale' type blond haar en blauwe ogen is, maar dat schreef ik alleen voor het verhaal. Zelf heb ik ook blond haar en blauwe ogen... ;)

'Ik wordt op school altijd nagestaard, ik word er helemaal ZIEK van... Altijd moeten meiden MIJ leuk vinden. Hoewel de meeste jongens aandacht van meisjes leuk vinden, vind ik dat niet. De meisjes die mij leuk vinden zijn meestal het 'normale' type: blond haar en blauwe ogen. Ik wordt er helemaal gek van...' zuchtte Avan. 'Ik snap je wel. Ik wordt ook wel een nagestaart of nagefloten. Dat is ook niet altijd even leuk...' 'Maarja,' vervolgde Avan, 'Een voordeel is dat ik een heel stuk moet fietsen door de natuur. Ik hou veel van de natuur.' Samira grijnsde. 'Ik ook' zei ze.
'Wil je ook jou verhaal vertellen?' zei Avan voorzichtig? Terwijl hij alvast een stukje dichterbij ging zitten om haar verhaal goed te kunnen horen. Samira aarzelde. Zal ik het hem vertellen of niet? dacht Samira. Hij lijkt te vertrouwen. Goed, ik vertel het, besloot ze.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen