ik ben door mijn voorraad aan hoofdstukjes heen Ö

Denise p.o.v
Ik liep samen met Allison door de stad waar we nu waren, de naam was me ontschoten. ik moest van Justin snoep halen, omdat we alles al ophadden, en Allison ging gezellig mee. We pakte een mandje en liepen naar de snoepafdeling. Drop, kauwgom, spekjes, we pakte van alles. “wacht even, ik ben zo terug, loop jij alvast naar de kassa” ik knikte en liep richting de kassa. Ik liep langs de tijdschriften en nam nog snel twee tijdschriften mee, dan had ik iets te doen. Ik liep naar de kassa en legde alles op de band. Allison kwam aangelopen met flesjes cola. “die waren bijna op” zei ze lachend. We betaalde en liepen terug naar het hotel. Toen we daar aankwamen was er niemand meer. “iedereen is al naar het concertgebouw, maar ze zullen over een half uurtje terug zijn” zei Allison en ze ging op de bank zitten. Ik ging in de stoel zitten en pakte een van de tijdschriften en begon erin te bladeren. Ik stopte toen ik een artikel over Justin zag.

Justin Bieber still a girlfriend?


we have seen Justin Bieber a few days ago with Denise Noort, the girl he met at one of his concerts. she traveled with him on his tour, but for how long is unknown to us
The singer himself says nothing about his relationship with her or his relationship with Disney star Selena Gomez, Earlier this year he was seen with her. The teen sensation and Disney star are no longer together, according to Selena is because they have too little time for each other. Justin's fans react positively to the rumors, she was just a regular fan.
when the teen sensation releasing something about this topic, you can read it here!

Ik grinnikte en bladerde verder. Er stond verder niet veel in. ik legde het tijdschrift op tafel en staarde verveeld voor me uit. "saai he?" zei Allison lachend. Ik knikte. "Justin moet nog ergens zijn psp hebben liggen, als je die vind mag je daar wel op" ik stond op, pakte de sleutel van de andere kamer en liep erheen. Ik opende hem en ging opzoek naar Justin's kamer. Zou hij het erg vinden als ik een grapje uit zal halen? Ik pakte zijn koffer en trok hem mee, naar een andere kamer. Daar verstopte ik hem onder het bed. Ik vergat de psp bijna, dus haalde ik de koffer weer onder het bed vandaan, ik ritste hem op. "waar verstopt een psp zich?" vroeg ik mezelf hardop af. Ik vond hem in een binnenvak. Ik ritste de koffer weer dicht en schoof hem weer onder het bed. Daarna liep ik rustig de kamer af, alsof er niks gebeurd was.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen