Foto bij Ga uit mijn leven!

YUUKI:
Ikuto denkt dat iedereen hem mag. Nou daar komt na vandaag verandering in.
Ikuto I HATE YOU.

Iedereen vind Yuuki geen player, want dat is ze niet.
Als jullie het alsnog in je reactie zetten komt Kaname persoonlijk je leven eindigen en wordt je gebeten door een level-E vampier.
Ps. het roze is Amu's gedachten en het rode is Yuuki's gedachten.

Yuuki POV
Ichijo zou je als ik Ikuto gedumpt hebt mijn vriendje willen zijn? Ichijo: Tuurlijk, waarom zou ik het niet willen. Maar hoe brengen we het bij Ikuto? Hij is vast teleurgesteld.'' Weet ik niet, maar hij kon niet ophouden met over Amu te praten. Hij zat er volgens mij al aan te denken om me voor Amu te dumpen.
Het portaal gaat weer open en dan zijn we weer in de Royal Garden. Ikuto wat doe jij hier? Ikuto:' Wachten op jouw. Er is iets dat ik je moet vertellen.' Wat dan? Ikuto:' Ik DUMP je. Amu is knapper en vind mij ook leuker dan die domme broer van je.' Zo praat je niet over Tadase! Jullie waren vrienden, zo breek je zijn kleine hart. Hoe kan je dit doen. Ikuto:' Dus je vindt het niet erg dat ik je dump, maar je vindt het wel erg dat ik Tadase zo pijn doe. Jij bent echt gestoord.' Maar als jullie niet echt vrienden waren. Waarom deed je dan of je zijn vriend was? Ikuto:' Om dicht bij jouw en Amu te komen. Was dat niet duidelijk dan.' Dat meen je niet! Ik gaf hem een rot schop in zijn noten en liep samen met Ichijo weg. Ichijo we moeten Tadase en Amu vinden. Help je mee? Ichijo:' Natuurlijk. Ik wist niet dat Ikuto zo slecht kon zijn.' Ik ook niet. Ik bedoel we hebben samen veel dingen gedaan om Tadase alleen maar te jengen, maar dit gaat te ver.
Na 3 uur gezoekt te hebben vinden we tadase en Amu.
Tadase, Ame we moeten wat vertellen gilde ik hysterisch. Tadase:' Wat is er zo erg dat je schreewt?' Ikuto heeft me gedumpt voor Amu en noemt je dom. Hij zei dat hij aleen vrienden met je werdt om met mij en Amu te kunnen flikflooien. Tadase:' Wat heeft hij dat gezegd?' Ja ik maak hier geen grapjes over. Amu:' Wie denkt hij wel niet wie hij is.Iedereen weet dat ik Ikuto gezoend hebt behalve Tadase en Yuuki. Hoe moet ik tegen hun zeggen dat ik Ikuto leuk vind. Ik wil Tadase's hart niet breken Wil je weten hoe het veder gaat moet je veder lezen. Doei(doeg)

Reageer (5)

  • MellissaKuran

    ik wil kaname wel eens ontmoeten en ik kan me zelf verdedigen :P:P

    1 decennium geleden
  • IDunnoXD

    verderrrrrrr

    1 decennium geleden
  • Greyness

    Als ik je een tip mag geven : maak opbouw in je verhaal : Niet gelyk alles weggeven want anders raak je inspiratieloos.

    1 decennium geleden
  • Allysae

    snel verder

    1 decennium geleden
  • Greyness

    Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen