“Emmely, wacht” riep ik. Ik zag haar zuchtten en ze draaide om. “wat?” wow, ze was wel arrogant geworden. “mag ik alsjeblieft je nummer? Ik heb je gemist” ik wilde haar terug als vriendin, ze was geweldig, en ik miste al die keren dat wij voor haar huis, bij het skatepark rondhingen en ze vrolijk naar buiten kwam. “oke, maar als ik een sms’je krijg van
RYAN BUTLER P.O.V
Justin of van iemand anders dan jij, neem ik een ander nummer” ik knikte en pakte mijn telefoon uit mijn broekzak. Ik legde mijn telefoon in haar hand en zag hoe ze op knopjes begon te drukken. Ze gaf mijn telefoon terug en draaide om. Toen ze weg liep draaide ze nog een keer om naar mij. “ik heb jou ook gemist” zei ze en ze kreeg een lach op haar gezicht. Wat heb ik die lach gemist, zo vrolijk en oprecht, misschien was het nog niet te laat, misschien kon ik haar nog vertellen dat ik haar geweldig vond.
Ik liep terug naar de tafel waar Justin en zijn crew waren gaan zitten. “en, hoe heet ze?” vroeg Pattie. “wat denken jullie allemaal, ik ben ook weer niet zo een grote player” zei ik. “nee, jij niet, maar hoe heet ze?” ging Pattie door. “dat uitgerekend jij haar niet herkend, dat was Emmely” haar mond ging open van verbazing. “ze is wel veranderd dan, ze is echt een mooi meisje geworden” ik knikte, ik heb haar altijd al mooi gevonden, die lach die ze kreeg als ze aankwam lopen, haar stralende lichtbruine ogen die zo mooi glansde in haar ogen. Ik moest haar terug krijgen als vriendin, misschien dat het later dan nog iets tussen ons kon worden. Ik pakte mijn telefoon.
Onvanger: Emmely
Hee, wil je morgen samen iets doen? X Ry.

Al snel kreeg ik een sms’je terug.
Afzender: Emmely
Oke, morgenavond? X Em.

“Justin, gaan we morgenavond iets doen?” Hij schudde zijn hoofd. “nee, hoezo?” “Emmely wil met me afspreken” hij keek me raar aan, maar ik negeerde het.
Ontvanger: Emmely
Oke, om half 8 voor het hotel. X Ry.

En nu maar hopen dat alles goed komt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen