Foto bij What Did I Do Last Night?!

Extra lang hoofdstuk laatste voor vandaag
Riley Hawk <3

Ik word wakker met rugpijn en door iemand die boven op me ligt. Als ik mijn ogen beter heb geopend zie ik dat het David is. Ik schrik me kapot als ik voel dat mijn onderbroek op mijn enkels ligt. Langzaam duw ik David van me af en trek mijn onderbroek omhoog. In mijn ooghoek zie ik dat mijn bh op de grond ligt. Nee dat kan niet heeft hij nou echt gedaan wat ik denk dat hij gedaan heeft? Hij heeft ze aangeraakt! Oh mijn god. Ik doe de badkamer deur open en loop dan naar mijn bed toe. Riley komt binnen gewandeld en net als hij iets wil zeggen trekt hij een verbaasd gezicht.
'Waarom heb je alleen een t-shirt en onderbroek aan?' 'Ik uhh...' zeg ik en krap op mijn achter hoofd.
Riley schiet meteen in de lach en loopt dan de kamer uit. Ik haal mijn schouders op en pak dan een zwart/bruin bloesje, zwarte broek en een onderbroek uit David 's tas. Als ik het aangetrokken heb pak ik zijn rode schoenen, trek die aan en loop dan naar de badkamer. David ligt nog steeds te slapen en nog wel zonder onderbroek. 'Loy wakker worden! En trek wat aan!' roep ik en geef een schop tegen zijn been. Langzaam word hij wakker en gaat recht op zitten. 'Iel! Trek een onderbroek aan!' roep ik en doe mijn handen voor zijn ogen. Hij mompelt wat en loopt dan de badkamer uit.
Eindelijk hij is weg. Ik zucht even en bedenk me dan opeens iets. 'Kut!' schreeuw ik door de badkamer.

Onrustig zit ik in de auto met Riley en Tony Hawk de vader van Riley. 'Jennifer is alles wel goed?' vraag Mr. Hawk. Ik knik maar hij ziet dat er iets mis is. Als we aankomen bij het huis van hem in Carlsbad stappen we uit en lopen dan naar binnen. Riley lijd me naar zijn kamer waar ik de komende twee weken blijf. Mijn vader moest naar het buiten land vanwege zaken met zijn bedrijf.
'Dit is mijn kamer. Je kan op de bank slapen of bij mij in bed' zegt hij grijnzend. 'Zal je vader wel blij mee zijn' zeg ik en steek mijn tong naar hem uit. Lachend schud hij zijn hoofd en helpt me met uit pakken. Als we klaar zijn gaan we naar beneden om te eten. We praten een beetje over skaten en waarom ik hier heen ben gekomen. Na het eten vroeg Mr. Hawk of ik wilde helpen met afwassen.
'Maar waarom was je zo nerveus in de auto is er soms iets gebeurt toen je met Riley en David was?'
vraagt hij bezorgt. Ik zucht. 'Ik en David hebben zeg maar...' Ik slik even. 'We hebben het gedaan' zeg ik verlegen. Hij schud zijn hoofd. 'Veilig hoop ik maar' Ik schud mijn hoofd en zucht. 'Jennifer, zulke dingen moet je eigenlijk niet doen op deze leeftijd. Je bent nog maar net veertien en David is bijna zestien. Hij is twee jaar ouder.' Ik kijk hem aan en weet niet goed wat ik moet zeggen. 'Je moet weten dan als je vader weg is dat ik eigenlijk een soort van vader voor je ben' zegt hij en wrijft over mijn rug heen.

Ik lig op het bed van Riley en hij zelf ligt hij met zijn hoofd op mijn buik. 'Echt ik kan nog steeds niet geloven dat jullie al hebben gedaan' zucht hij. 'Jij wilde zeker de eerste zijn die het met mij deed' lach ik. Ik voel dat hij verlegen aan het worden is en haal mijn hand door zijn haren. M 'n Blackberry begint te trillen in mijn broekzak. Net op het punt dat Riley een opmerking wil maken zeg ik 'Waag het niet te zeggen Hawk!' 'Heb je een vibrator in je zak zitten?' zegt hij lachend. 'Riley!' roep ik geschrokken. Hij begint te lachen en rolt dan bijna van het bed af waardoor ik begin met lachen. Eigenlijk is Riley ook wel leuk. Woow wacht! Word ik nu verliefd op mijn beste vriend? Snel open ik het sms'je. Hee schatje ;$ over gister avond... ik hoop niet dat je nu denkt dat we het niet veilig hebben gedaan wel dus :p ;$ xxx David <3
Op gelucht doe ik het weer terug in mijn broekzak en duw Riley van het bed af. 'Hee waar was dat goed voor?' roept hij verbaasd. 'Vanwege die opmerking' zeg ik en sta op van het bed. Ik ga de deur uit en naar Mr. Hawk om het goede nieuws te vertellen.

Reageer (2)

  • Groningen

    (H)

    1 decennium geleden
  • jma301295

    reacties zijn op *___*

    morgen zullen ze wel weer bijgevuld zijn. *hint*

    ik kan niks anders zeggen dan snel verder
    GEWELDIG HOOFDSTUK !!!!!!!!!!!(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen