ah ik heb een aboootje minder jammmr:( Maaargoed hier weer een klein deeltjeeee! tankx voor alle reacties!! =)

Noah

tranen rolde over mijn wangen, ik stond naast Ibrahim maar hij zag me niet. Hij zag er gebroken uit zijn gezicht was wit en ingevallen, en hij staarde naar 3 kisten 2 kleintjes en één grote. `Ik ben hier ibi en hier zijn de kindjes` riep ik maar hij hoorde het niet. Ik zag hoe een meisje zijn rug streelde maar hij schudde haar van zich af, `Lieve Noah en mijn lieve kindjes dit was niet wat ik van ons leven had voorgesteld, mag je in vrede slapen en ik hoop je ooit weer te ontmoeten` fluisterde hij. Gefrustreerd ging ik voor hem staan en zwaaide met mijn hand voor zijn gezicht `HALLO IBRAHIM IK LEEF DIT IS NIET ECHT` schreeuwde ik. En stapte achter hem aan de auto in. Mijn schoonmoeder ging naast hem zitten en probeerde hem te troostte. De tranen stroomde over mijn wangen ik was de reden van dit verdriet. Maar waarom zagen zij mij niet?

Ibrahim

Noah lag schokkend op het bed ze zwaaide met haar handen in de lucht en maakte verkrampte bewegingen met haar gezicht, tranen vonden een weg naar beneden. Ik probeerde haar wakker te krijgen en te sussen maar ik kon haar niet bereiken. `Ibraaaaahim` gilde ze opeens keihard `Ej meisje rustig maar ik ben er` ik hield haar stevig in mijn armen `Ssht je bent veilig ` tranen vonden een weg naar beneden ze leeft. `Ik ben niet dood en de baby's ook niet ibi` zij ze in paniek. `De baby's zijn kerngezond en jij leeft gelukkig ook nog` antwoordde ik.
`Ik droomde dat jij mij en onze kindjes ging begraven.` ik slikte even `dat zijn niet de mooiste dromen` mompelde ik. `Ik ben zo moe ` kreunde ze en terwijl ze dat zij viel ze weer in slaap. `Nu mooie dromen dromen he schatje` en ik kuste haar mooie gezicht.



Make me happy>>>>>Reactie!=)

Reageer (5)

  • GeheimAgent

    Only just a dreaaam:D
    Ik loop een beetje achter volgens mij dus ik ga snel verder naar je volgende hoodfstuk!:P

    1 decennium geleden
  • Tuena

    Aahw

    Snel verder

    1 decennium geleden
  • ICExTOUCH

    aahw gelukig was het een slechte droom.
    loe it

    1 decennium geleden
  • Navygirl

    Awhh(flower)

    Snel verder<33

    xoxo

    1 decennium geleden
  • QueenMary

    gelukkig was het maar een droom/nachtmerrie <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen