Foto bij I Think I Am Falling In Love

Oehh beetje stout stukje aant einden:$:P

Moe en uitgeput skaten we terug naar het hotel. Ik kan bijna niet meer op mijn board blijven staan zo moe ben ik. 'Jongens ik kan niet meer' zeg ik moe en zeurderig. David en Riley skaten gewoon door. 'Jongens!' roep ik nog eens. Dit keer draait David zich om. 'Wat!' roept hij. 'Ik ben moe! Ik kan niet meer!' 'Skate nou maar gewoon door' zegt hij. Als hij weer een stukje door skate zak ik in. Moe lig ik op mijn skateboard. David draait zich om en skate terug naar mij. Hij helpt me omhoog maar ik zak weer bijna in. 'Kom maar op mijn rug' zegt David een beetje bezorgt. Ik klim op zijn rug en met mij op zijn rug skate hij terug naar Riley. 'Hier gast neem jij haar skateboard mee' zegt David en mijn skateboard aan hem geeft.

Ik word wakker door dat iemand met zijn hand door mijn haar gaat. Als ik mijn ogen open hangt David boven me. 'Jezus wat doe jij nou weer?' vraag ik. 'Jou wakker maken. En zeggen dat je pa je kleding nog niet heeft gebracht' zegt hij grijnzend. Hij gaat van het bed af en voor dat hij de kamer uit is roep ik 'Moet ik weer kleding van jou aan?' Hij knikt en wijst naar het stapeltje kleding dat op het kussen naast me ligt. Ik pak het op en loop ermee naar de badkamer. Daar poets mijn tanden, gooi een beetje water in mijn haar en kam het daarna. Ik trek de kleding aan en bekijk mezelf in de spiegel. 'Mhh, zijn witte convers T-shirt is iets te groot en deze zwarte broek ook'

'David? Mag ik die schoenen die ik gister aan had weer aan?' vraag ik als ik de woonkamer in loop.
'Uhm ja hoor' antwoord hij. Hij loopt onze slaapkamer in en komt even later weer terug met de grijze schoenen. 'Hier' zegt hij en duwt ze in mijn handen. Ik trek ze aan en ga mijn skateboard zoeken. 'David! Weet je waar mijn board is?' David komt aanlopen met mijn board en geeft het aan mij. 'Hier. Maar wat wil je gaan doen dan?'
'Ik ga mijn vuile kleding naar huis brengen en haal dan schone kleding' zeg ik. Ik loop naar mijn kamer, pak mijn koffer en sleep die mee naar de woonkamer. 'Zal ik mee gaan?' vraagt David als hij de hotelkamer deur voor me open houd. 'Als je het wilt?' 'Ik moet ook nog even schone kleding halen' antwoord hij.

Ik zit op bed in mijn hotel slaapkamer met mijn apple laptop op schoot. David heeft wel schone kleding kunnen halen maar bij mij was er niemand thuis. Dat word weer van David kleding lenen.
Eigenlijk vind ik het niet zo erg en volgens mij hij ook niet. 'Je ziet er echt mooi uit in mij kleding' roept David vanuit de badkamer. 'Het staat me zeker beter dan jou?' roep ik plagerig terug. Hij gaat in de badkamer deur opening staan en kijkt me geïrriteerd aan. Ik klap mijn laptop dicht, zet het aan de kant en loop naar David. Langzaam loop ik langs hem en laat mijn hand van zijn linker schouder over zijn borstkas naar zijn andere schouder glijden. Als ik voor de spiegel sta voel ik twee handen op mijn heupen. Ik draai me om en kijk David aan. Hij drukt zijn lippen op de mijne. Langzaam legt hij me neer op de badkamer grond. Hij kloot een beetje met mijn broek en heeft hem dan los. Daarna volgt zijn eigen broek.

Reageer (1)

  • jma301295

    is het niet ook zijn broek;)

    i want more i want more
    springt in de lucht(mijn moeder kijkt nou echt raar)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen