Foto bij I'm Nuts

De volgende ochtend word ik wakker en zie dat David al weg is. Zijn koffer staat wel op mijn kamer. Raar hij wil hier toch niet gaan slapen? De reden waarom we in een hotel slapen is omdat mijn huis word gerenoveerd. Hun wouden me alleen maar gezelschap houden. Ik sta op en kijk of ik mijn koffer ergens kan vinden. Als ik mijn koffer gevonden heb zitten er alleen maar 'vieze' kleding in van de afgelopen week. Dan maar een iets van David jatten we hebben toch de zelfde maat.
Ik loop naar David 's koffer en pak er een wit T-shirt, zwart bloesje en een grijze boxer uit. Gelukkig heb ik zelf een witte broek en een BH. Met de kleding loop ik naar de badkamer en fatsoeneer me zelf. Ik gooi mijn 'vieze' kleding uit en trek schone kleding aan. In mijn kamer ga ik opzoek naar mijn zwarte Vans schoenen. Als ik ze heb gevonden zie ik dat ze helemaal kapot zijn. 'Ik wist dat ik de andere mee moest nemen' mompel ik in mezelf. Dan ook maar schoenen van David pakken. Opnieuw loop ik naar zijn koffer en pak zijn lage grijze skate schoenen eruit. Ik doe zijn schoenen aan en loop naar de kamer naast me waar Riley slaapt.

'Wat heb jij nou weer aan?' vraagt Riley verbaasd. 'Ik had geen schone kleding meer' zeg ik en ga op de kleine bank zitten. 'David gaat dit echt leuk vinden' Ik kijk hem aan waardoor hij is lachen uitbarst. David komt de kamer binnen lopen en kijkt me aan. Het enigste wat ik nu kan doen is glimlachen. 'Waarom heb je mijn kleding aan?' vraagt David droog. 'Ik had geen schone kleding meer' zeg ik. David schud lachend zijn hoofd en gaat naast me zitten. 'Wat heb je eigenlijk allemaal van me aan?' 'Uhhm..Je T-shirt,bloesje, je schoenen en je onderbroek' dat laatste zeg ik lacherig.
'En zit het lekker?' vraagt David plagerig. Ik geef hem een duw waardoor Riley weer eens moet lachen. 'Ik ben even iets doen' zeg ik en pak David 's muts van zijn hoofd. Hij kijkt me verbaasd aan. 'Ik heb je kleding toch al aan dus een muts maakt niks uit'
Ik loop mijn eigen kamer en pak mijn mobiel. Naar mijn vader stuur ik een sms'je dat hij schone kleding moet brengen en het vieze op moet komen halen.

Het is middag en ik ben met David en Riley ergens op een terrein aan het skaten. David zit weer eens te kloten met zijn pols beschermers. Hij moet ze om omdat hij iets te vaak in één jaar zijn polsen heeft gebroken. 'Loy schiet eens op!' roept Riley. 'Ja, Loy als je op schiet krijg je een kus!' roep ik. 'Doe eens rustig het duurt gewoon even! Wacht zei je nou net dat ik een kus krijg?' roept hij blij. Ik knik en opeens heeft hij zijn pols beschermers aan. Hij komt op me af geskate. 'Krijg ik nu wat ik verdien?' vraagt hij met een pruil lipje. Ik geef hem een kus op zijn mond. Ik heb mijn arm om David 's nek en hij zijn arm rond mijn middel als Riley vraagt 'Hé en ik dan?' 'Pech Riley alleen ik krijg ze' zegt David. David glimlacht naar me. 'Ga nou maar skaten Loy! Het was jou idee' zeg ik lachend. Met een teleurgestelde blik skate hij weg. Riley kijkt me nog steeds aan. 'En...?' vraagt hij. Hij komt steeds dichter bij. Ik kan het niet uit mijn hoofd laten en geef hem een kus op zijn mond. 'Nu blij?' vraag ik. Waarop hij hevig knikt. Ik draai met mijn ogen en ga dan ook skaten.

Reageer (1)

  • jma301295

    ik lag bijna van mijn stoel af.
    'Uhhm..Je T-shirt,bloesje, je schoenen en je onderbroek'
    xD

    nog een klein stukje?!?!?
    (ik wordt namelijk gemarteld want ik moet frans leren voor morgen en ik heb nog niks gedaan)(puh)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen