dit verhaal gaat over een meisje , die justin bieber ontmoeten gaat op een manier. En hij word verliefde op haar maar Frannie niet op hem. Ze wilt niet met beroemde mensen , want als ze bossie gaan hebben ze geen privé.

Frannie ! Frannie ! Ik ben melig zei de vriendin van frannie. Ze werden allebei melig. Franie zei tegen bebby ( de vriendin ) kom we gaan Bonnie uitlaten. Bebby begon met : maar je moet haar niet loslaten , straks valt ze mij aan , of springt ze op me. Bebby lieveschat ik laat der los maar je moet niet bang zijn , dan valt ze je aan. Bebby antwoorde heel bang en onzeker ' OK '. Ze liepen en waren bij de brug , en lieten Bonnie los.
Bebby was nog niet bang todat ze een stuk verder over de brug iets gebeurde. Bonnie begon Bebby aan te vallen , en te bijten , Frannie ging der achter aan rennen en probeerde Bonnie te pakken maar elke keer lukte het niet ! Ze bleef het door proberen , en proberen , en elke keer werd Bebby gebeten , Bebby zei de hele tijd ' flikker op hond , flikker op ! '
en ze werd bang.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen