Foto bij Rewind Part Five

26-07-2007


Pfioew, was me dat een dag! Gisteren hadden we de hele namiddag meubels naar onze kamers gesleurd en vanmorgen hadden we de woonkamer, gang en bergruimte in orde gezet. Mijn rug voelde krom en gebroken. Na dat alles had ik mijn kleerkast gevuld en mijn bureau op orde gezet. Morgen zou ik al mijn foto’s ophangen. ‘Hey Leute!’ glimlachte ik luid toen ik de tuin in liep. Ik opende mijn laptop en startte hem op. Het was mijn verjaardag vandaag en ik was eindelijk zeventien! Mijn gsm had nog niet stil gestaan vandaag! Van Taylor had ik een hele coole bordeau trui gekregen met leren pads op de ellebogen en een doosje met allemaal foto’s en anekdotes van ons twee. Ik was er zo fier op dat ik hem meteen had aangetrokken. Mams en paps hadden een fotoboek gemaakt van mijn leven in New York. Ik haalde altijd meer waarde uit cadeautjes die ze ‘zelf maakten’ dan dure dingen die rechtstreeks uit de winkel kwamen.

Ik opende internet en logde me in op mijn blog. Ik zag dat Lilly en Justin hadden gereageerd op mijn post over vanmorgen. Ik had mijn hele buiten sluiten verhaal online gezet samen met foto’s van ons nieuwe huis en kamer. Lilly, Justin en ik waren al jaren een kliekje! We hadden altijd in de dezelfde school gezeten en deden dezelfde vakken. We woonden ook niet ver van elkaar waardoor we praktisch onafscheidelijk waren. Ons afscheid was best emotioneel geweest. Ze hadden beloofd langs te komen in de vakantie als ik beloofde dat ik naar hun ging met Kerst. Ik opende hun reacties en begon te lezen.

‘Crazyyy, oh my gosh, that’s so typical you! We miss you so much! Justin is totally lost without you! HAPPY BIRTHDAY MY LOVE (for the 10 000 000x) :D I LOVE YOUUUUUUUUU EMZZZ.
Looove, your dearest Lilly!’


Met daarachter aan nog vijfhonderd hartjes. Ik miste haar echt al verschrikkelijk. Vannacht zou ik wakker blijven om te kunnen skypen met haar.

‘You know what they say Ems. You can get the girl out of NY, but you can’t get NY out of the girl! Speak for yourself Lillytzz, you’re so depressed!
We love you Emma and we miss you like hell! Lots of looove, Justin’


Ze waren echt zo ontzettend lief! Ik legde mijn pc weg toen mama met het ijs binnen kwam. ‘Voor de jarige’ glimlachte ze naar me. Ik klapte in mijn handen en liet ze door de lucht zwaaien. Ik was nooit een taart mens geweest dus aten we elk jaar met mijn verjaardag enorme ijscoupes. Papa volgde al snel met de M&M’s en de Chocolate Chip Cookies.’Ik heb hongerrrr,’ gromde ik en grabbelde al een paar M&M’s. Taylor sloeg op mijn handen. ‘Je kan me niet tegenhouden, ik ben de jarige!’ riep ik en gooide een M&M naar haar hoofd.


Kan er iemand een beetje reclame maken voor deze story alsjeblieft? Dankjewel <3

Reageer (2)

  • Assje

    Je verhaal is echt super leuk! :)
    Ga je snel verder alsjeblief? (flower)
    (H) (K)
    -xxx-

    1 decennium geleden
  • Zenith

    *O*

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen