Foto bij Part three

27-05-2011


Wel als dat niet vernederend was. Ik kan me die dag nog heel levendig voorstellen. Ik herinner me nog dat ik een blog bijhield voor Lilly & Justin –Mijn maatjes in NY-, maar uiteindelijk volgde heel wat meer mensen hem. Hij staat nog steeds online en alles staat er nog steeds op. Nu ja, niet àlles. Ik gebruik hem nog steeds trouwens, maar dan vooral voor het modellenwerk en make a wish.

Ja hoor, je hoort het goed. Modellenwerk en Make a wish. Ik kreeg een aanbieding voor modellenwerk dòòr die blog. Vanaf het moment dat ik naar L.A. verhuisde schoot heel de carrière in actie. Het is niet mijn hoofdwerk, want zo’n dingen kunnen ineens stoppen. Na mijn studies journalistiek in Duitsland ben ik hier bij de radio gaan werken. Samen met Jared doe ik de ochtendshow. Dit alles combineer ik met het modellenwerk en als er nog tijd over is ben ik vrijwilliger bij Make a wish. Ik kende geen beter goed doel dan dat. Het was geweldig om kinderen van één namiddag met soms iets heel banaals te zien genieten.

Ik was dus een bezige bij en veel tijd voor de liefde had ik nooit gehad. Enerzijds was dat misschien ook omdat ik het vaak wegduwde.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen