De basisgegevens van de personages van dit en mijn andere verhalen staan in deze story

Het geraas van de trein dreunde door de muziek in mijn oren door. Zelfs AC/DC kon niet boven het lawaai bovenuit komen. Gelukkig reden we net het station binnen. Met veel moeite kreeg ik mijn koffers uit het bagagerek,waarna ik me door de gang wurmde en uitstapte. Zodra ik naar buiten wandelde,overviel me een verstikkende warmte. Verrast keek ik naar de bedrijvigheid voor het station,dit was helemaal niet hoe ik me Oxford ingebeeld had. Het leek wel de eerste de beste moderne stad,in plaats van een eeuwenoude universiteitsstad. Haastig stapte ik in een taxi die,nadat ik de chauffeur het adres had gegeven,zich in de stoet stapvoets rijdende auto's begaf. Nieuwsgierig staarde ik uit het raam terwijl we langzaam vorderden,dieper het centrum in. Uiteindelijk kwamen we er toch aan. Zodra de hoge muren van de colleges voor me opdoken,begon ik onwillekeurig te glimlachen.
De taxi bracht me helemaal tot aan de poort van Magdalen College,het college waar ik les zou volgen en zou wonen. Ik betaalde de chauffeur en liep met grote ogen het domein op. Ik wist dat het groot zou zijn,maar zo groot! Het was immens gewoonweg. Een man in pak en met bolhoed kwam meteen op me af.
"Nieuwe student?" vroeg hij glimlachend.
Ik knikte instemmend.
"Ik ben Patrick,begeleider hier op Magdalen. Kom,ik zal je naar je dorm brengen."
Ik volgde de man naar het gebouw rechts van me,waar al enkele andere studenten zich volop aan het installeren waren. Ik werd een kamer toegewezen aan het einde van de gang op de tweede verdieping. Ze was klein,maar net groot genoeg. Een bed,een bureau en een kast,meer had ik niet nodig. Na de nodige info over internet en lessen,werd ik alleen achtergelaten. Met een zucht slingerde ik mijn koffers op het bed en begon uit te pakken.

Reageer (4)

  • Archer

    Awesome ;o Dude ik wist niet dat je een nieuwe story begonnen was _O_

    1 decennium geleden
  • Illyrian

    *happy dance met krukken*
    Vet!!!
    Ik zou het dus zo vet vinden als studeer dat ik een jaartje in Oxford zou mogen studeren
    Ahem, snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Kurt

    Omg, ik wilde ff weten hoe de bibliotheek eruit zag.And it's like OMG. Ik wil daar nu nog grager heen.
    (flower)

    1 decennium geleden
  • Kurt

    Ik wil ook naar die school!
    I love it!
    (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen