Foto bij Fun with Loy

'Oh Mijn God' schreeuw ik als ik de kamer van Alana binnen stap. 'Wat is er nu weer aan de hand' vraagt ze zuchtend. Ik ga zitten op haar zitzak die midden in de kamer staat. 'David kwam net langs om te “kijken” of het goed met me gaat' zeg ik. 'En waarom kijken met aanhaling tekens?'
Blozend kijk ik haar aan. Ze maakt een o met haar mond. 'Hij heeft je... Jij hebt hem... Oh Mijn God!' Ik blijf haar onschuldig aankijken waardoor ze moet lachen. 'Jennifer jij bent echt gek!' roept ze lachend. 'Sorry hoor! Ik weet gewoon niet wat ik deed. Eigenlijk had ik het nodig' zeg ik met een pruil lipje. Alana moet nog harder lachen. 'Kan hij lekker zoenen?' vraagt ze serieus als ze klaar is met lachen. Met een serieuze blik zeg ik knikkend 'Heel lekker'.

Er is alweer een maand voorbij nadat ik David heb gezoend. Intussen zijn we alweer verhuisd naar Santa Ana waar David woont. Riley is er zo'n beetje elke week en skate met ons dag in dag uit.
Nog maar 2 weken en dan mag mijn gips eraf. Aan skateboard wedstrijden doe ik nog steeds niet mee. Ik werk nog wel bij mijn vader 's bedrijf en sponsort me nu ook. Van Ryan heb ik eigenlijk niks meer gehoord gelukkig maar want ik hoef niks meer van hem te horen. David en ik zijn niet samen ook al lijkt dat af en toe zo.

'David ga van me af!' schreeuw ik lachend naar David die boven op me licht. Riley zit op de grond en lacht ons uit. 'Nee het ligt zo lekker' zeg hij grijnzend. 'Ja jij wel maar ik niet!' 'Oké,Oké ik ga al van je af' zegt hij zuchtend. Hij staat op en geeft me nog een klap op me kont. 'David!' schreeuw ik. Riley houd het niet meer en proest het uit. Als hij de kamer uit is komt Riley een beetje bij van het lachen en kijkt me alweer wat serieuzer aan. 'Wat?' vraag ik aan hem als ik mezelf van de grond omhoog hijs. 'Jullie zijn echt schattig samen' zegt hij met een klein onschuldig blikje. Ik zucht 'Riley je weet toch dat ik liever niet meer met skaters wil gaan' Hij knikt begrijpelijk. 'David is eigenlijk wel anders' zegt Riley. Ik sta op en loop de deur uit naar het keukentje in de hotelkamer.
David zit grijnzend op de bank tegen over het keukentje. 'Auww!' roep ik als ik iets hardst tegen me kont aanvoel. Ik draai me om en zie dat David een brede grijns op zijn gezicht heeft. 'Loy probeer het niet nog eens' sis ik naar hem. Ik draai me weer om en gooit hij weer een iets naar me toe. Met grote passen loop ik naar hem toe en geef hem een tik op zijn hoofd. 'Auw' zegt hij. 'Ik zei toch probeer het niet nog eens' zeg ik grijnzend. Ik draai me om en loop naar mijn eigen kamer. Riley ligt al te slapen het ziet er best schattig uit ook al is hij één jaar ouder. Ik maak er een foto van en loop dan door naar mijn kamer. Mijn deur gooi ik dicht en spring met mijn kleren en al in bed. Zachtjes hoor ik de deur open gaan en dan weer dicht. Ik voel het bed een beetje inzakken en twee handen op mijn heupen. Als ik me omdraai kijk ik recht in de ogen van David. 'Heb ik je wakker gemaakt' fluistert hij. Ik schud mijn hoofd. 'Gelukkig maar' zegt hij grijnzend. Hij drukt zijn lippen op de mijne. De kus veranderd al snel in een vurige tong zoen. Hij stopt even met zoenen en wil zijn shirt over zijn hoofd trekken maar ik hou hem tegen.

Reageer (2)

  • Groningen

    (H)

    1 decennium geleden
  • jma301295

    echt zo'n leuke story kan niet wachten op het volgende hoofdstuk.

    -xx- jennifer :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen