Foto bij 1.

Daar zitten we dan, Laatste les en dan weekend. Eindelijk!
ik zit naast mijn beste vriendin Zoë. En Justin zit schuin tegen over mij. ik zie hem stiekem achterom kijken. ik kijk terug en hij maakt een slapend gebaar ik lach schrapachtig.
'Waarom duurt deze les altijd zo lang bij meneer de vries?' fluister ik naar Zoë. 'Omdat hij een een oude lul is.' krijg ik als antwoord die iets harder was dan ik had gehoopt.
'Wat ben ik?' Schreewt hij boos naar ons. 'Een hele fijne leraar.' zeg ik lachend. Voor ik het gezegt had ging de bel. Iedereen stormt de klas uit. Meneer de vries doet nog een poging om over het lawaai het proefwerk te herinneren maar dat heeft volgens mij weinig zin. Zoë en ik lopen richting de kluisjes. Justin komt ook naast mij lopen.
'Hi Ashley en Zoë wat een saaie kutles hé?' zegt hij. 'Ja, dat vond ik ook al.' zeiden Zoë en ik in koor. We lopen zwijgend met z'n drieën verder naar de kluisjes. ik open mijn kluisje en pak een paar boeken waarvan ik denk dat ik die nodig ben, en mijn jas. ik sluit mijn kluisje weer en dan vraagt justin. 'Ashley? zullen we samen nog ff chillen ofzo?' hij kijkt nu echt heel lief maar toch zeg ik nee. Ik zeg zo lief mogelijk gedag en geef ze allebei een dikke knuffel en wens ze een fijn weekend dan loop ik naar mij auto.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen