Denise p.o.v
we zaten op de bank een film te kijken, eigenlijk zat Justin de film te kijken en was ik bezig met zo min mogelijk van de film te zien door met een kussen in mijn gezicht te duwen. "je kunt weer kijken" klonk Justin's mooie stem. Ik haalde het kussen voor mijn hoofd weg en keek. Je zag het meisje, de hoofdpersoon, de deur van haar appartement open doen. Ze klikte het licht aan en zag iemand dood aan het plafon hangen. "waaaaaaahh" schreeuwde ik met het meisje mee en ik duwde het kussen weer terug in mijn gezicht. Justin sloeg lachend zijn arm om me heen. "zal ik de tv uitzetten?" ik knikte. Ik hoorde Justin op staan en weg lopen. Opeens was het helemaal stil in de kamer. Ik haalde het kussen voor mijn gezicht weg en keek naar de tv. Geen Justin. Naast me, geen Justin. "Justin, waar ben je, je bent niet grappig" zei ik boos, maar toch ook bang. Ik trok mijn benen op de bank en keek de kamer rond, niks, geen Justin niks. "Boeh!" schreeuwde opeens iemand vlak naast mijn oor. "waaaaaaaaahh" schreeuwde ik. Justin begon te lachen, maar ik vond het echt niet leuk. Hij stopte met lachen toen hij zag dat ik moest huilen, ik was echt bang. "sorry, maar je zat er zo geweldig voor" zei Justin en hij kwam naast me zitten. Hij veegde de tranen weg en trok me naar hem toe. "het spijt me, ik wist niet dat je het zo eng zou vinden" zei hij en hij drukte een kus op mijn haren. ik zei nog steeds niks, ik was echt geschrokken. "het spijt me echt" zei Justin weer. Deze keer knikte ik en ik keek omhoog zodat ik hem kon zien. "vergeef je me?" vroeg Justin. Ik knikte weer en drukte een kusje op zijn kin. Hij kreeg een glimlach op zijn gezicht. "ik ben blij dat je er bent" zei hij waarna hij zijn lippen op de mijne drukte.

HELLOO, Daniek aka Bonjour hiero (:
dit hoofdstukje had Marcha nog op inactief staan en toen dacht ik van laat ik al die lieve lezertjes eens helpen door dat hoofdstukje online te zetten (:
Duss nu wil ik dat jullie allemaal een zo leuk mogelijke reactie zetten over van alles, maar zet er als laatste in Spongebobfuckers zijn lekker (:
AAADDDDIIOOOSSS

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen