zolang mijn leraar doet alsof school interessant is zal ik doen alsof ik hard leer.

Tiffany Amayci
Het was weer maandag, de dag waarop ik liever thuis bleef. Ik stond op uit bed en liep naar mijn badkamer. Ik douchte snel en deed daarna andere kleren aan. Ik bracht wat mascara aan en liep mijn badkamer weer uit. Snel pakte ik al mijn boeken en deed ze in mijn tas. Ik pakte mijn telefoon en liep naar beneden. "goede morgen" ik pakte een glas en deed er appelsap in. "wat kijk je nou?" ik kon er niet tegen als Kay me in de ochtend aan ging staren. "hier, ik heb je danskleding gewassen" zei mijn moeder. Ik pakte ze aan en deed ze in een plastic tasje. Ik ging op een stoel zitten en pakte mijn telefoon uit mijn broekzak. Ik had een nieuw bericht, van Nicole.
Afzender: Nicole
hee <3 je hoeft me niet op te halen, ik neem nog een dag weekend. xx

Typisch Nicole om nog een dag weekend te nemen. Aangezien ik toch mijn telefoon in mijn hand had ging ik ook maar op even op twitter kijken.
ItsTiff: good morning twitterworld #itsmonday ):
net toen ik mijn telefoon weer in mijn broekzak wilde stoppen begon hij te trillen. Ik keek en zag dat ik vrienden op twitter had. Ik klikte twitter weer aan en zag dat het van Justin was. Ik zuchtte.
justinbieber: @ItsTiff haha, you have a sense to go to school
ItsTiff: @justinbieber what the heck, why are you follow me? #Idontlikeit
"Tiff, het is al 8 uur" zei Rosa. "Shit" ik stond op en propte mijn telefoon in mijn broekzak. Ik pakte mijn tas en liep naar mijn auto die op de oprit stond. Ik reed de oprit af en ging richting het huis van Scarlet, ik haalde normaal gesproken eerst Nicole op en daarna Scarlet. Ik stopte voor haar deur en zag dat ze al klaar stond. "hee Tiff" zei ze vrolijk. "hello, Nicole is er niet, die moet nog een dag weekend" vertelde ik haar omdat ze naar achter keek om te kijken waar Nicole was. "tja, wanneer moet ze dat niet" zei Scarlet lachend.
Toen we op school aankwamen liepen we naar onze kluisjes. "Timmy, wat hebben we de eerste twee uur?" vroeg ik aan Timmy, die zijn kluisje naast mij had. "ook hallo Tiff, we hebben Natuurkunde en Wiskunde" Dat was dus een van de redenen dat ik maandag haatte, eerst natuurkunde en daarna nog wiskunde. Ik zuchtte en pakte de boeken uit mijn kluisje en deed ze in mijn tas. Daarna liep ik samen met Scarlet de aula in.

Reageer (1)

  • SuperAxelle

    Jeee, nog een hoofdstuk;) I like it!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen