Foto bij 128. Nobody knows

Nobody knows... Nobody knows, but me...

Ik kon het niet laten dit hoofdstuk vandaag al te activeren hihi ;3
@Lizacullen: Of course ga ik het verhaal wel afmaken! Ik ben niet gek (: En ja, als ik een nieuwe story heb zal ik die hier gaan vermelden. Ik denk alleen niet dat ik die dan over Taylor laat gaan. Ik heb namelijk al twee goede verhaalideëen: één over Harry Styles (:9~) en eentje over iets met weerwolven. Ook oké toch? gehe
Na dit hoofdstuk, wil je dan even de vragen beantwoorden? (:

Foto: Deze is té leuk!!

“Sorry, wat zei je?” Hoorde je Justin wantrouwig aan de andere kant van de lijn zeggen. “Nee, niets.” Zei je haastig. “Met Félicia’s vriendin.” Je hoorde Justin even slikken. “Oh.” Kon hij alleen maar uitbrengen. “Ik vroeg me toch eens af waar Félicia toch uithangt. Ze neemt niet op en ik heb haar al wat vaker geprobeerd te bellen.” Sprak je hem haast beschuldigend toe. Je zou het eerst wat rustig opbouwen, alsof je niet wist wat er aan de hand was. Nou wist je dat natuurlijk ook niet helemaal, maar je wist wel zeker dat je meer wist dan Justin dacht dat jij wist over hem. Justin schraapte zijn keel. “Hoor eens, ik weet niet waar ze is.” Zei hij geïrriteerd. Je mond viel open van verbazing. “Nou moet je eens goed luisteren, Justin. De laatste keer dat ik haar gesproken heb was toen ze met jóu het podium op ging, bij het concert. Ik heb haar daarna niet meer gezien. Vertel me nu maar eens waar ze is, want ik weet zeker dat je zit te liegen!” Zei je kwaad. “Zeg, ik heb hier helemaal geen tijd voor!” Snauwde Justin terug. “Ik zei net al dat ik niet wist waar ze is, dat meen ik. Ze ging naar huis na het concert.” Je fronste je wenkbrauwen en begon nog harder te schreeuwen: “Ik geloof er helemaal niets van! En als het waar zou zijn, waarom heb je haar dan niet naar huis gebracht?! Het is toch hartstikke gevaarlijk zo laat in New York?” Justin zuchtte nu, hield het even stil en zei: “Schreeuw alsjeblieft niet zo. Ik ben ontzettend moe. De reden dat ik niet met haar mee ging is dat ik niet mee kón, want ik moest weer door naar de volgende stad. Ik zit nu in Seattle.” Het voelde alsof je een klap in je gezicht kreeg. “Dus…” Fluisterde je met trillende lip. “Je weet écht niet waar ze is? Spreek je de waarheid?” “Ik zweer het. Sorry dat ik je net zo afsnauwde, ik heb het gewoon even helemaal gehad.” Je kneep je ogen dicht. “Geeft niet. Het spijt mij ook.” Toen hing je op en legde je je hoofd op je handen. “Niks. Hij weet het niet. Hij weet het écht niet.”

Wat denken jullie over Justin? Spreekt hij de waarheid? En wat denken jullie over zijn relatie met Lily?

Reageer (11)

  • LynnBlack

    whaaaaat?! Justin in Seattle?! Die is daar niet welkom! Kom Justin ga maar weer weg, we hoeven je daar neit hihi sorry moest er even uit ;)

    1 decennium geleden
  • Knightwalker

    MISSCHIEN HEEFT JUSTIN FELIES WEL VERMOORD EN HEEFT LILY HEM GEHOLPEN o_o - dat denk ik, mijn fantasie gaat soms te ver xd.
    Maar snel verder.<3

    1 decennium geleden
  • Strengthless

    omdat je het zo vraagt denk ik dat hij niet de waarheid spreekt.
    misschien heeft Lily haar wel ontvoerd.
    als wraak, dat zou heel erg evil zijn.

    oké, ik dwaal een beetje af.
    eigenlijk denk ik er liever niet over na.
    omdat ik er meestal compleet naast zit,
    én ik wil me laten verassen (:

    1 decennium geleden
  • lovingnouis

    ohhw btw;

    DIE FOTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :9~:9~:9~:9~:9~

    1 decennium geleden
  • lovingnouis

    Justinn: ik denk dat ie wel de waarheid spreekt..
    of niet, hahaa (;
    andd about Lily..: zij is gwn een *pieep* bitchh.

    new storyy: Jaaa sgoed hoor (: als je wel deze fftjes goed afmaakt :Y)
    x x x x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen