Cinthia's P.O.V

Bah, Seth was aan het wachtlopen. Ik verveelde me dood. Ik bladerde een beetje door een tijdschrift, maar ik had geen idee waar het over ging. Eigenlijk had ik zin om iets met Leah te gaan doen, maar ze moest het nog rustig houden van Carlisle. Dat stond gelijk aan verveling. Plotseling schoot Embry naar binnen. 'Wow, rustig Embry. Wat is er?'vroeg ik. 'Seth is verdwenen,'zei hij. Ik schoot direct overeind. 'Wat?!' 'We waren aan het wachtlopen en opeens hadden we geen contact meer. Sam gaat nu naar de rivier en ik bel Quil, Jared, en Colin.'Shit. Ik sprong op met de bedoeling om mee te gaan. 'Jij blijft hier,'zei Embry. 'Echt niet, het is Seth!'zei ik woedend. 'Nee,'zei Emily streng. 'Je blijft hier. Het komt wel goed met Seth.' Ik ontplofte. 'Hallo, het gaat om Seth ja! Ik blijf hier niet om hem alleen te laten!'

Seth P.O.V
Het was een dood normale dag. Ik had een hekel aan steeds weer langs de rivier te lopen, heen en weer, heen en weer, zonder dat er iets gebeurde. Plotseling rook ik iets. Ik was bijna zeker dat het een vampier was. Ik ging kijken, maar voor ik bij de rivier kwam was ik opeens mens. Oké, dat was raar, maar in een reflex schoot ik in mijn kleren. Ik liep naar de rivier om te kijken waarom ik opeens was veranderd. Ik hoorde iets en plotseling stonden er twee vampiers voor me. De ene herkende ik als Alec, van de Volturi en de andere herkende ik niet. Ze had een enge gloed in haar ogen.

'Dus, eindelijk staan we tegenover elkaar,'zei Alec. Waar had hij het over? 'Ik denk dat je mijn vriendin nog niet kent. Dit is Lucy.'Oké, en nu wist ik wie de vampier met de enge gloed in haar ogen was, maar dat zou me verder helpen omdat? 'Dacht je echt dat je er zomaar mee weg zou komen?'vervolgde Alec. 'Jane was alles voor me.'Nu begon er iets te dagen. 'Ze heeft mijn zus bijna vermoord,'siste ik. 'Jij HEBT mijn zus vermoord,'zei Alec. Ik snapte het niet. Waar wachtte hij op?

Reageer (3)

  • Frederique95

    Snel verder

    1 decennium geleden
  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • IamRenesmee

    NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    als jij het waagt om sethie dood te laten gaan kom ik persoonlijk naar je toen en VERMOORD ik jou:@
    je weet dat ik echt naar je toe kom:P
    *gooit verotte alec koekjes naar je*

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen