Foto bij Tankyou my dear

Speciaal voor de Villa fans! =) en hier dan Hoofdstuk 50!

David

Ibrahim was vandaag met een een wit hoofd aangekomen, en aangezien hij altijd behoorlijk bruin is was dat niet echt een goed teken. Ik wilde hem thuis brengen maar dat mocht ik echt niet doen. Ik had Noah nog ge-smst of hij veilig thuis was gekomen en dat was hij. Nu hing ik lekker met mijn zwangere vrouwtje op de bank. `Wat wil jij liever een jongen of een meisje?` vroeg ik aan haar. `Uhm, maakt niet uit, een jongen is wel leuk voor jou kan die ook gaan voetballen.` ik grijnsde `Ja maar tegenwoordig hebben we ook goed meisjes voetbal, en dan een villa meisje er in dan word dat ook helemaal hot` lachte ik. Ik kuste haar teder en liet mijn hand onder haar shirtje gaan. `Villa` fluisterde Sophia zachtjes `Ja lieverd` `Ik hou van je` `Ik ook van jou` fluisterde ik terug toen ik langzaam haar shirtje uit deed. Al snel waren we ontdaan van onze kleding en keek ik verlekkerd naar haar mooie lichaam en het kleine bolle buikje `Nauw kleine baby dat jij hier ook nog eens getuigen van zou zijn, had ik niet kunnen bedenken` lachte ik. `Gekkie` lachte Sophia. Langzaam en voorzichtig kwam ik in haar en kuste haar lippen vurig. Al snel hadden we ons hoogtepunt bereikt en liet ik me uit haar glijden. `Kort maar krachtig` Lachte Sophia. ik tilde haar op en bracht ons naar bed. Waar we al snel in een diepe slaap vielen.

Ibrahim

De volgende morgen werd ik met barstende hoofdpijn wakker en voelde ik me nog steeds erg wankel. Voorzichtig strompelde ik naar de kast en trok een trainingsbroek en een vest aan. Ik nam één hapje van de cracker, pakte mijn tas en liep naar de deur. `Aah nee waar is de sleutel` naar lang zoeken had ik die eindelijk gevonden en opende de deur, O mijn auto sleutels maar ook die waren nergens te vinden. nee he ik wil trainen boos gooide ik de deur dicht. En kon nog net de wc halen toen ik mijn hele maag inhoud er weer uit gooide en die was niet zo groot.

Noah

Ibi zijn sleutels had ik onder mijn kussen gelegd net zoals mijn eigen sleutels want ik kon hem ondertussen wel. Ik had hem niet uit bed horen gaan en schrok op toen de deur met een knal dicht gegooid werd. Ik rende naar beneden en trof ibrahim aan op zijn knieën voor het toilet. Hoofdschuddend ging ik naast hem zitten. en hield mijn mond maar over het feit dat hij naar de training wilde. `Oke ik ben dus nog te ziek om te trainen` hij keek me aan en rolde met zijn ogen. `Kom dan maar weer lekker terug in bed` hij schudde zijn hoofd `Ik voel me echt vies ik heb alleen maar gekotst en gezweet zou ik niet kunnen douchen?` `Ik zet het bad wel voor je aan, dan kan je lekker zitten`
Het warme water stroomde en ibrahim stapte voorzichtig het bad in. `Kom je ook` vroeg hij op zijn allerliefst hij zag er nu uit als een kindje die graag een snoepje wilde. Dus kon ik de verleiding niet weerstaan en ging achter hem zitten in het Bad. Ik waste zijn haren en masseerde zijn hoofd en zijn nek. `Hhm dit voelt echt heerlijk, waar heb ik jou aan verdient?` `Als ik straks negen maanden zwanger ben mag jij dat ook wel doen hoor` lachte ik `Is goed afgesproken` ik pakte zijn handen beet en hij streelde over mijn hand. `Dankje wel lieve schat` zij hij toen hij met zijn mooie ogen mij aan keek. Ik glimlachte lief naar hem en drukte een klein kusje op zijn lippen.



Extra veel Reactie's omdat het al hoofdstuk 50 is?:$:$ :D

Reageer (9)

  • ICExTOUCH

    super lief! (H)(H)(H)
    snel verder!

    1 decennium geleden
  • Navygirl

    Lieff<33

    Snel verder<33

    xoxo

    1 decennium geleden
  • Amalakadama

    (H)(H)(H)(H)(H)(H) snel verder

    ;)

    1 decennium geleden
  • Allysae

    ahhhhhhhhh noah is zo lief voor ib
    snel verder

    1 decennium geleden
  • QueenMary

    whut.

    hoofstuk 50 (yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(dance)(dance)(dance)(dance)(dance)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen