Foto bij Just listen sweetie!

Ik hoefde opeens niet weg dusss nog een deeltje dan maaaaaar =) ik overstroom in het werk wat ik moet doen maar ik doe niks.. slecht maaarjaaa..

Dit is hoofdstuk 49... zal ik vandaag nog voor de 50 gaaan?:P

Noah

Ibi sliep eindelijk en ik liep naar beneden, zelf voelde ik me ook niet echt lekker, en sprintte snel naar de wc en gooide daar heel mijn maag inhoud er uit. in de hoop dat ibi niets hoorde want dan kon ik er vergif op in nemen hoe ziek die ook was, dat hij naar beneden zou komen.Dat ik me misselijk voelde zal wel van de zwangerschap zijn, in de eerste weken had ik er geen last van gehad, als ik maar niet aangestoken ben door Ibi.
Na een uurtje hoorde ik gestommel op de trap en liep ik er snel naar toe `Ibi sukkel waarom loop je hier?` zij ik geschrokken `Ik dag ik kom even naar jou toe` zij hij beetje suffig, ik schudde mijn hoofd. En liet hem plaats nemen op de bank `Voel je je al iets beter?` `Ja joh ik ga morgen weer trainen` zij hij. `Ja natuurlijk jij gaat morgen weer trainen` antwoordde ik sarcastisch `Echt niet hoor ibi` beetje boos haalde hij zijn schouders op `Ja weetje dan moet ik straks weer extra hard vechten voor een basisplaats` `Lieverd als je morgen gaat trainen sta je voor lul omdat je niet op je benen kan staan, en omdat je te eigenwijs ben om dat toe tegeven als je nu een paar dagen ziek ben dan kan je er daarna weer volop tegen aan, als je nu door gaat dan kan je hier nog weken mee lopen` besloot ik mijn argument. `Ik kijk morgen wel dan` mompelde hij nog steeds niet overtuigt. `Goed zo, wil je wat eten?` `Ja hebben we nog crackers?` vroeg hij toen hij wilde opstaan en gelijk terug stortte in de bank `Ja zo goed voel jij je dus, ja we hebben nog crackers en die ga ik voor je pakken` `Je bent zwanger` `Ja en jij bent ziek.` Hij is echt te hard voor zichzelf en te goed voor een ander. Na een halve cracker had hij al genoeg en hielp ik hem weer naar boven. `En nu blijven liggen ik kom ook zo als ik alles heb afgesloten` hij knikte braaf. Maar ik zag in zijn ogen dat hij het er niet mee eens was dat ik alles aan het doen was.
Ik kroop naast hem in bed, `Zo schatje een emmer staat naast je bed, voor als je moet kotsten, als je naar de WC moet maak je mij eerst wakker, als je iets anders wilt ook afgesproken?` `Ja lieve Noah omdat ik anders ruzie met jou krijg afgesproken` en hij kroop in mijn armen. Ik glimlachte `Welteruste schatje` maar ik kreeg al geen reactie meer.

Reageer (2)

  • Tuena

    Awhh..

    Ibi moet beter worden!

    xx

    btw. Snel verder!

    1 decennium geleden
  • XbutterflyXX

    weetjeee:P
    als jij hoofdstuk 50 er neer zet krijg je van mij een extra lange reactie maar dan moet het ook een ecxtra lang deel zijn met veel david:P
    deal?
    haha snelverder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen